Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A magyar emberek tényleg csak...

A magyar emberek tényleg csak úgy tudják elképzelni az életet, hogy vagy ők ütnek, vagy őket ütik, tehát a békés egyensúly számukra elképzelhetetlen?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdés kommentjéből egy érdekes rész :

"Az emberek imádnak a lónak vagy a jobb vagy a bal oldalára esni. És irritálja őket az egyensúly, vagyis a ló nyergébe ülni. Szerintük kétféleképpen lehet elképzelni az életet: Vagy ő üt vagy őt ütik. Úgy már nem ha senkit sem ütnek hanem mindenki jól jár. Márpedig a nyugati demokráciák inkább az utóbira törekedtek mindig, és bevált nekik."

Szerintem ez nagyon így van.

2016. dec. 26. 00:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"Őket nem kell befogadni, a Kárpát medencében élnek 1000 éve."

Nagyon cuki, h játszod a hülyét.

Szóval hány határon túlról jött magyart fogadtál be?

"Nézd meg Nyugat Európában, vannak negyedek, ahol nem is látsz fehér embert."

Akkor még egyszer: pár száz arab hogyan fog kiszorítani 10 millió magyart?

"Mi örülhetünk, ha a cigányok nem lesznek többségben idővel, nemhogy még ezerszám jöjjenek ide arabok."

Értem én, h rasszista vagy, és szerinted aki arab, az csakis rossz ember lehet. Pont erről írt a 2. hozzászóló: vagy ti üttök, vagy titeket ütnek. Ezen kívül mást el sem tudtok képzelni. Lehurrogjátok a hozzászólót, de vagytok olyan ostobák, h utána még be is bizonyítjátok, h igaza van.

2016. dec. 26. 13:04
 12/22 anonim ***** válasza:
10%

"Nagyon cuki, h játszod a hülyét.

Szóval hány határon túlról jött magyart fogadtál be?"

Ha nem akarok arabokat befogadni, abból hol következik, hogy határon túli magyarokat kell befogadnom?

Nem is értem, van jelenleg komolyabb határon túli magyar menekülthullám? Épp arról van szó, hogy a születési helyükön tudjanak élni, ott élvezzenek jogokat. Nincs is igény jelenleg a befogadásukra a részükről.

Egyebekben sok határon túli magyar ismerősöm van, és az idők során már sokféle módon segítettem őket. Régebben, volt rá példa, hogy átmenetileg, rövidebb időre szálltak is meg nálunk.

De ha így jobban tetszik: előbb befogadok egy határon túli magyart mint egy arabot.

"Akkor még egyszer: pár száz arab hogyan fog kiszorítani 10 millió magyart?"

Úgy, hogy idővel többen lesznek, ahogy az Nyugaton látható.

"Értem én, h rasszista vagy, és szerinted aki arab, az csakis rossz ember lehet."

Nem, és ezt nem mondtam.

Semmi rasszizmus sincs abban, ha azt mondom: nem szeretném ha nagyobb számú bevándorló jöjjön ide vagy Európába. Pl. acélkék szemű szőke norvégokat sem látnék több ezres számban szívesen Magyarországon.

2016. dec. 26. 13:16
 13/22 anonim ***** válasza:

" És te hány határon túli magyart fogadtál be?"

Miként kerülnek ide a határon túliak te szerencsétlen? :D

2016. dec. 26. 13:26
 14/22 anonim ***** válasza:

" Akkor még egyszer: pár száz arab hogyan fog kiszorítani 10 millió magyart?"

Eleve 1200-valamennyi lett volna az a "pár száz", tehát már itt is hazudsz, amit az országnak be kellett fogadnia. :D

És akkor ez még nem garantált max. Azaz nektek, gyengébbek kedvéért, még eztán több lenne mivel még mindig sokan akarnak európába jönni, még jönnek is.

2016. dec. 26. 13:31
 15/22 anonim ***** válasza:

"Ha nem akarok arabokat befogadni, abból hol következik, hogy határon túli magyarokat kell befogadnom?"

Mivel ti a határon túliak miatt sopánkodtok, gondoltam, ha már kérdezed, hány menekültet fogadtunk be, akkor te ezt abból az erkölcsi fölényből kérdezed, h te már nagyon sok magyart befogadtál.

De akár megkérdezhetem, h házukból kilakoltatott magyarokból hányat fogadtál be?

"Nincs is igény jelenleg a befogadásukra a részükről."

Miért arra hol láttál igényt, h arabokat kellene magánházakban elszállásolni?

"De ha így jobban tetszik: előbb befogadok egy határon túli magyart mint egy arabot."

Mibe fogadjunk, h soha nem fogsz befogadni egyetlen magyart sem?

"Úgy, hogy idővel többen lesznek, ahogy az Nyugaton látható."

Pár száz arabból több millió lesz idővel?? Váóóó!!

Te hányas voltál matekból?

"Pl. acélkék szemű szőke norvégokat sem látnék több ezres számban szívesen Magyarországon."

Érte, tehát nem rasszista vagy, "csak" xenofób. Az más.

2016. dec. 26. 13:33
 16/22 anonim ***** válasza:

Mellesleg a nizzai, párizsi, berlini tragédiákhoz még "már száz" illető sem kellett.

Álomvilágban élnek a hozzátok hasonló hippik ha azt hiszitek, hogy olyan könnyű lesz olyanoknak beilleszkednie akiknek teljesen idegenek az európai szokások. :)

Pláne amikor még a már itt született bevándorlók leszármazottai is könnyen radikalizálódhatnak. Pedig azoknak már nem idegenek az itteni szokások.

2016. dec. 26. 13:38
 17/22 anonim ***** válasza:

" Mivel ti a határon túliak miatt sopánkodtok, gondoltam, ha már kérdezed, hány menekültet fogadtunk be, akkor te ezt abból az erkölcsi fölényből kérdezed, h te már nagyon sok magyart befogadtál.

De akár megkérdezhetem, h házukból kilakoltatott magyarokból hányat fogadtál be?"

A határon túliak nem akarnak tömegesen idejönni, attól függetlenül sem, hogy a főbohóc vezéretek 23 millió román bevándorlóval uszították a hozzád hasonlóakat.

Így azt hiszem te próbálsz erkölcsi fölényeskedve észt osztani, határon túli magyarozva érvek híján a kedvenceid mellett kapálózva! :P

2016. dec. 26. 13:42
 18/22 anonim ***** válasza:
10%

"Mivel ti a határon túliak miatt sopánkodtok"

Ennél a kérdésnél te hoztad fel a határon túliakat.

"gondoltam, ha már kérdezed, hány menekültet fogadtunk be, akkor te ezt abból az erkölcsi fölényből kérdezed"

Ha valaki pártolja az arab (és más) menekülteket, akkor jogos megkérdezni, hogy mit tesz értük.

"te már nagyon sok magyart befogadtál"

Még mindig nem értem miért kéne bárkit befogadnom.

"De akár megkérdezhetem, h házukból kilakoltatott magyarokból hányat fogadtál be?"

És te? Én soha nem mondtam, hogy bárkit be akarok fogadni.

"Miért arra hol láttál igényt, h arabokat kellene magánházakban elszállásolni?"

Pl. egyszer Gréczy Zsolt jött elő ilyen marhasággal.

"Mibe fogadjunk, h soha nem fogsz befogadni egyetlen magyart sem?"

De miért kéne magyart befogadnom? Még mindig nem értem. Ha valaki utcára kerül, vannak arra való intézmények, szervezetek, hogy ezt kezeljék. Ezek az emberek honfitársaink, ők jogosultak erre, távoli országokból jöttek meg nem - vagy csak szigorú korlátok között.

"Pár száz arabból több millió lesz idővel?? Váóóó!!

Te hányas voltál matekból?"

Tudvalevő, hogy ezeknek a keleti népeknek szaporábbak, több gyereket vállalnak, amíg a magyar demográfiai helyzet elkeserítő.

"Érte, tehát nem rasszista vagy, "csak" xenofób. Az más."

Nem. Csak azt gondolom, mindenki éljen a saját hazájában. Rengeteg külföldi ismerősöm van, a legkülönbözőbb országokból.

Teljesen természetes, hogy az ember a saját "fajtája" felé húz.

2016. dec. 26. 13:43
 19/22 anonim ***** válasza:

A magyar emberek kelet-európaiak. Nem bírják elviselni a nyugalmat és a kiegyensúlyozottságot, nem szeretik, ha jól mennek a dolgok és mindenki boldog és elégedett.

Igen, ők valóban ilyenek.

2016. dec. 26. 16:15
 20/22 anonim ***** válasza:

"De miért kéne magyart befogadnom? Még mindig nem értem. Ha valaki utcára kerül, vannak arra való intézmények, szervezetek, hogy ezt kezeljék."

Látod hakap, én sem értem miért kellene menekülteket befogadnom. Te kezdted ezt a hülyeséget, h csak így lehet szolidarisnak lenni.

2016. dec. 26. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!