Szerintetek nagyon szemét lennék?
Most adtam el nagy családi házamat amire elfelejtettem bejelenteni,hogy van egy kis gázszámla tartozásom.Kb 3-400 ezer ft.Az új lakók addig nem is tudják átíratni a gázszámlát a nevükre még én ki nem fizetem a fenálló tartozást.Már pedig nem akarom kifizetni.Mostmár semmi sincs az én nevemen se kocsi sem pedig ingatlan.Még csak folyószámlám sincs amiből levonhatnák a tartozást.Igy ha esetleg a tulajdonos vagy esetleg a dégáz zrt eljárást indítana ellenem nem tudják semmíből sem behajtani a tartozást.Mivel nem tudnak mit vinni ha nincs semmi a nevemen. Az állam már amugy is nagyon sokat húzott le rajtam(1 miska),ezért nem fogok fizetni.
Am ki tudja hogy mennyi most a gáz ára??
Azt hiszem itt-ott tévedések vannak..
A gázszolgáltatónak kevés köze van az államhoz, tevékenységében nincs köze hozzá.
Attól, hogy nincs vagyontárgy a neveden a bíróság megítéli a kifizetendőt bírói, kamat és minden egyéb költséggel terhelten, amit átváltanak börtönben leülendő napokra.
A legrosszabb, amire Te nem gondolsz, hogy eladják a követelést vagyonbehajtónak, ahol felszólítás és nem teljesítés után mondjuk lesz egy törött felkarod indulásnak. És akkor mondhatod a magadét...
Jaj, de szeretem ezeket az uszító válaszolókat! Azért regisztráltál, mert élvezed, hogy beugathatsz névtelenül, személytelenül bárkinek!!! És közben előadod, hogy milyen jót mulatsz. Az ilyen jellemtelen, gerinctelen emberek a háttérben nagypofájúak csak. A való életben meg a szőnyeg alól kukucskálnak, mert egy nagy 0-ák.
A kérdezőnek ugyanakkora jelleme lehet, de kíváncsi lennék, hogy a törött karjával hogy tudná megtörölni a vérző orrát. Ezt nem 3-400 ezerért vállalják be, vannak akik egy kiadós ebédért elvégzik a piszkos munkát. Ha a volt házad új tulajdonosa miattad nem kap gázt, és van vér a pucájában, megkeres egy ilyen embert. Akkor jó lenne, ha a beugatós válaszoló melletted állna, hogy megvédjen. Nem irigyellek, de amit kapni fogsz, azt magadnak harcoltad ki!!! Aljasak vagytok mindketten!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!