Melyik korszak volt a legrosszabb a világon?
Mondjuk hogy ki voltál téve a vadállatoknak, a szomszéd törzsnek, a hidegnek, a betegségeknek, járványoknak, éhezésnek, az esőnek, a szárazságnak, meg úgy általában véve mindennek aminek lehetett.
A gyengék elhullottak, az erősek túléltek. A mai emberek 95%-a meghalna egy ilyen környezetben fél éven belül (velük az élen én :D )
Ahogy fejlődött az emberiség, úgy lett kényelmesebb, védettebb. Utána már csak a háborúk, éhínség, meg esetleg a járványok voltak közvetlen veszélyesek az életedre. Persze az is szr lehetett ha rabszolgának születsz.
De erről én vitát nem nyitok egy bölcsésszel sem, ez a személyes véleményem az ÉN szempontjaim szerint. Ha vitázni akar vki ilyen hülyeségről, akkor forduljon az érveivel a hozzá található legközelebb lévő falhoz.
10:
Akartam válaszolni, de a 11 és 12-es is megtette és a lényeget elmondták. (Köszi!)
3-as vagyok:
Szerintem ezt úgy kellene értelmezni, hogy amiben az emberek nem szerettek élni. Vagyis 90%-ban utálták, mint a szrt.
A XX. század, még dal is van róla:
Nem értem mit értetlenkednek itt egyesek,szerintem érthető a kérdés viszont nehezen megválaszolható
Ha visszatekintünk a múltba akkor tényleg csak annyit láthatunk hogy szar volt az egész.Nagyon nehéz megmondani hogy melyik volt a legrosszabb korszak,mert amióta létezik az ember azóta másról sem szól az életük csak a háborúkról és gyilkolászásról.Olyanról hogy emberi jogok nem is lehetett hallani sokáig
Én úgy gondolom hogy a II világháború után kezdődtek el javulni a dolgok.Kevesebb háború van és úgymond valamennyire "szabadnak" is mondhatja magát az ember.Elmegy dolgozni és utána azt csinálhat amit akar.Nem pedig katonaként kell háborúba mennie vagy pedig civilként menekülni a háború elől,tehát most ahhoz képest lehet is élvezni az életet nem úgy mint régen
Szóval az én válaszom az hogy a II világháború előtti korszak volt a legrosszabb a világom ami egy eléggé széles időintervallum de végülis ugyanarról szólt minden,háborúk és gyilkolászások szinte mindenhol
Ha az emberek szemszögéből nézzük, akkor az egyik jégkorszak (nem az utolsó) idején lecsökkent az emberiség létszáma pár ezer főre. Ezért tudják a genetikusok kb 4 ősanyára visszavezetni az összes mai embert. Na ez egy elég tré időszak lehetett. A földi élővilág szempontjából volt két olyan globális kihalás, amikor az összes faj 90% megsemmisült. Na ez is elég kemény lehetett. A Föld szempontjából az,amikor kb 3,5 milliárd éve egy Hold méretű bolygóval összeütközött.
Ha a születés fáj, akkor az ősrobbanás elég fájdalmas lehetett...
Ha egy egyén szempontjából nézzük a dolgot, akkor teljesen értelmezhetetlen, mert a legnagyobb sz.arban is egyeseknek feltűnően jól menta szekér, és a legnagyobb jólétben is mindig akadt akinek semmi nem jött össze.
Nem tudom.
Volt pár "rossz korszak" amióta az ember él a földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!