Németországban ennyire rossz a közbiztonság?
A nőknek külön parkolóhely van a bejáratoknál, hogy ne kelljen sokat sétálniuk.
Ez most valami vicc?
Pfffff:D
Ha bűncselekmény megelőzés a cél, akkor annak van köze a közbiztonsághoz.
Ezek szerint nem megfelelő.
Eszembe nem jutna a helyi Penny Market parkolóban létesíteni ilyet, "Mert bármikor megtámadhatják" vagy mert "sötét van", főleg, hogy nincs korlátozás, nem csak este állhatnak oda.
Sokkal jobb a kozbiztonsag mint Magyarorszagon.
Amugy nem jellemzo Nemetorszagra a noi parkolohely, inkabb az USAra. En pl. nem is emlekszem hogy lattam volna ilyesmit pedig 10 eve itt elek.
Ha ez igaz, akkor valószínűleg valami kamu feminista statisztika az alapja.
Viszont én azt mondom, hogy ha ez azt eredményezi, hogy évente akár csak 1 nővel is kevesebbet erőszakolnak meg, akkor hajrá! A feminizmus mai képviselete eléggé elrugaszkodott sok tekintetben a valóságtól, de ha effektív intézkedés történik ami megóvhat valakit a bajtól akkor én támogatom speciel.
biztos szélesebbek is a női parkolóhelyek (szexista p'o'cs)
Van ilyen, nem is új dolog. Most néztem utána a hátterének, én eleddig azt hittem, ezek szélesebb placcok, mert a hölgyek általában bénábban parkolnak vagy hasonló.
Amellett megette a fene, ha már ezzel kell javítani a nők biztonságát, ne vicceljünk már!
A közbiztonságot úgy lehet javítani, ha nem engednek be a friccek tücsköt - bogarat az országba a bűnözőket meg összeszedik és lecsukják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!