Győr-Moson-Sopron megyébe egyre több kisebbségi költözik. Honnan jönnek, és miért pont ide?
Sopron és Győr lakótelepei egyre hangosabbak a rikácsolástól és az általuk hátrahagyott szeméttől, erőszakosan fenyegetik az itt élőket. Mi, tisztességes polgárok éjt nappallá téve dolgozunk, fizetjük az adókat, ezek pedig egész nap kint henyélnek az utcán, rongálják a tulajdonunkat, lesik, hogy kibe lehet belekötni, és még csak pihenni sem tudunk tőlük, mert ordítoznak az ablak alatt.
Mit keresnek itt? Meddig akarnak még itt élni? Mikor állnak odébb? Hová érdemes költözni, ha nem akarom látni és hallani őket?
Ha megteheted akkor Sopron nyugisabb részeire (lőverek, kurucdomb) ahol az ingatlanárak miatt nincs kisebbség. De ha mindenkit zavarnak pl egy lakótelepen akkor lehet tenni ellenük, pl vannak a lakóközösségeknek házszabályai.
Egyébként meg ha kötekednek rájuk kell verni párat egy keményebb fémrúddal, az általában segít.
Még jó, h mi borsodiak ezt pofázzuk már évek óta.
Rém hamar rájön az ország aztán kitakarítjuk a cigányokat a fenébe.
"Pontosan melyik kisebbségről van szó? Német? Örmény?"
Olvasd el a kiírást, és megérted. Ha nem, akkor felesleges bármit ideírnod.
Én soproni vagyok, igaz jelenleg külföldön élek, de ha ez igaz akkor lehet haza sem költözök. Bár ahol én laktam ott soha nem volt jellemző hogy gond lett volna a közbiztonsággal.
Meg mi az hogy 40 családot "betelepítenek"? Mi a f@szt fognak ezek csinálni? Nem hiszem hogy kell ez a városnak, van ismerősöm egy gyönyörű mátrai faluban, ott a polgármester egyszerűen kijelentette hogy romák márpedig nem költözhetnek be, és kész.
El kéne kezdeni a sopronkőhidai börtön bővítését, mert inkább etetnénk őket mint mellettünk lakjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!