Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Győr-Moson-Sopron megyébe...

Győr-Moson-Sopron megyébe egyre több kisebbségi költözik. Honnan jönnek, és miért pont ide?

Figyelt kérdés

Sopron és Győr lakótelepei egyre hangosabbak a rikácsolástól és az általuk hátrahagyott szeméttől, erőszakosan fenyegetik az itt élőket. Mi, tisztességes polgárok éjt nappallá téve dolgozunk, fizetjük az adókat, ezek pedig egész nap kint henyélnek az utcán, rongálják a tulajdonunkat, lesik, hogy kibe lehet belekötni, és még csak pihenni sem tudunk tőlük, mert ordítoznak az ablak alatt.

Mit keresnek itt? Meddig akarnak még itt élni? Mikor állnak odébb? Hová érdemes költözni, ha nem akarom látni és hallani őket?

2012. szept. 28. 15:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%

Digo:

Remélem én is, hogy ez csak egy rossz vicc, de kétlem. Én nem vagyok soproni csak a környéken élek és szeretnék úgy sétálni az utcákon, hogy most megkéselnek-e vagy ellopják a telefonom.

2012. szept. 28. 20:10
 12/17 anonim ***** válasza:
82%

*nem

:))

2012. szept. 28. 20:11
 13/17 anonim ***** válasza:
85%

Tovább kellene őket küldeni pl. Franciaországba.

A franciák is megtanulnák miért olyan "rasszisták" a magyarok.

2012. szept. 28. 21:43
 14/17 anonim ***** válasza:
11%
Miért nem írod ki a kérdésbe hogy cigány? A kisebbségi az egy elég tág fogalom.
2012. szept. 28. 21:48
 15/17 anonim ***** válasza:
üdv a klubban ... számomra még mindig felüdülés arra utazni :/
2012. szept. 28. 22:30
 16/17 A kérdező kommentje:

"Miért nem írod ki a kérdésbe hogy cigány? A kisebbségi az egy elég tág fogalom."

Akinek van némi esze (nyilván nem rólad van szó, már ne is haragudj, te értetlenkedtél korábban is), úgyis érti, kikről van szó. Nem vagyok rasszista, sőt, toleráns, békeszerető polgár vagyok, viszont elég sok sérelem ért általuk. Megloptak, kiraboltak, és nemrég életveszélyesen meg is fenyegettek. Szeretném kulturáltan megbeszélni ezt a tűrhetetlen problémát, viszont azt sem szeretném, ha a kérdést "rasszizmus" vádjával törölnék, mert itt nem előítéletekről, hanem tényekről van szó.

2012. szept. 28. 22:30
 17/17 anonim ***** válasza:
13%
Mind1 hogy minek nevezed a cigányokat, arról még ugyan úgy róluk beszélsz. Ennyi erővel írhattál volna gumimacikat is XD Így be lehetne jelenteni rasszizmusért, mert szerintem az admin is tudja hogy a cigányokra érted az hogy "kisebbségi"
2012. szept. 29. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!