Ez megfelelő zászlaja és címere lenne az országnak egy ilyen szellemiségű párt mellett?
Én nem úgy vettem észre a hangnemből, hogy kiemeli, hanem úgy, hogy valami devianciának tartja.
"Nem pedig a "hibás" felet büntetni"
És most akkor milyen különbség van a kötött pulcsi és a név között? Otthon úgyanúgy el lehet kerülni a kötött pulcsit, mint a ellenkező nemű nevet. Mégis a köttött pilcsival semmi bajod.
Ki mit lát bele
A pulcsiban semmi furcsa nincs. Csak a gyerekek kiszúrnak mindent ami számukra más. Egy bolti pulcsi és egy nagymama által kötött pulcsi között nagy különbség van, már látványra is, de egyik sem rosszabb vagy furcsább a másiknál.
De fszom, miért vitatkozunk ezen? Ez egy baromság! Menj, csinálj egy szervezetet, ami ezért harcol, örülj neki ha eléred a célod aztán vedd fel az Eufrozina nevet, ha neked ez ad szabadságot... de ne szólj le másokat azért, mert semmi bajuk nincs a nevekkel, nincsenek egyáltalán lekorlátozva...
Elolvastam
Szegények felzárkóztatása? Cigányság integrálása? Egészségügy? Oktatás? Infrastruktúra? EUhoz való viszony? Infrastruktúra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!