Ez megfelelő zászlaja és címere lenne az országnak egy ilyen szellemiségű párt mellett?
A névtörvénynél én is írtam, hogy félrenéztem, csak leszrtad
De amúgy nem véletlenül kérdezgetem újra és újra, hogy mitől lesz jobb... írtál sokmindent, de zavarosak voltak. Volt ahol a férfiak feleslegességét írtad, volt ahol puszta egyenlőséget stb..
Pontba szedve le tudod írni, mitől lesz jobb a nemek nélküliség?
Így akarsz igazságot csinálni abból, ami nem az? Nádasdy is elmondta, Wiki is leírta az ellenkezőjét. Te tartod a véleményed.
Volt valaha különbség a hollandban is amúgy grammatikai különbség. Mindkettő a "de" névelőt használta, de máshogy kellett toldalékolni a mellékneveket különböző grammatikai nemek esetében. De ez megszűnt, nyelvórákon már nem tanítják, hogy hollandban van hím vagy nőnem.. vagy semlegesnem... azt tanítják, hogy vannak "de szavak" és "het szavak". A "het" volt a semleges névelője... mondjuk pl az ablak "het raam", vagyis elvileg semleges lenne, de igazából hímnemű volt... vagyis összevissza van az egész:D De mindegy, mert nem tanítanak nemekre utaló bármit
Szóval így akarsz igazságot csinálni abból, ami nem az? Minden tény ellenében tartani a megalapozatlan véleményed és másoktól bocsánatot követelni?
Tévedtem, a pártodnak lehet még jövője, remek politikus leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!