Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ebben a kategóriában, tényleg...

Ebben a kategóriában, tényleg mindenki lehúzza azt, aki leírja az igazat? Ezt hallotta.

Figyelt kérdés
2016. nov. 3. 07:54
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
*hallottam....*
2016. nov. 3. 07:55
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
Ha az igaz alatt a szubjektív politikai véleményedet érted, amellyel valamelyik politikai tábor mellett állsz ki, akkor bizony a másik tábor hasonló "csak az igazat írom le" emberei nyilván le fognak pontozni.
2016. nov. 3. 07:58
 3/17 A kérdező kommentje:
Értem, de én egyszer nem írtam, se kérdést, se választ ebben a kategóriában, csak ezt hallottam valakitől...
2016. nov. 3. 08:04
 4/17 A kérdező kommentje:
Ezért vagyok kíváncsi rá, hogy igaz-e?
2016. nov. 3. 08:06
 5/17 anonim ***** válasza:
26%

Ha a véleményed nem egyezik a neoliberálisokéval akkor a bérpontozók negyed órán belül lenulláznak.

(Egy éve volt ennek nagy dömpingje, de manapság sem ritka.)

2016. nov. 3. 08:06
 6/17 anonim ***** válasza:
86%

Igaz.

A politika egy eléggé szubjektív dolog, mindenki úgy látja, ahogy akarja, így könnyen előfordul, hogy sokan nem értenek veled egyet, akik szeretnek lepontozgatni.

2016. nov. 3. 08:31
 7/17 anonim ***** válasza:
48%
Én mindenkit lehúzok. Nem válogatok.
2016. nov. 3. 08:44
 8/17 anonim ***** válasza:
77%

A lényeg az egyenlő bánásmód.

2016. nov. 3. 08:54
 9/17 anonim ***** válasza:
77%

Igaz. Amint látod van egy közös ellenség:a liberális.

Az összes szélsőséges ember,akinek fogalma sincs a történelmi tényekről,a jelenlegi politikai eseményekről,történésekről azzal takarózik,hogy a csúnya liberálisok miatt törlik a kérdését,miközben egyértelműen gyűlöletkeltő dolgokat írnak le,nem is kíváncsiak a másik véleményére,ráadásul tele van az írásuk tényferdítéssel.

Én mindig tárgyilagosan válaszolok,konkrét tényekkel,nevekkel,idézetekkel,viszont ha az nem egyezik bizonyos nézettekkel,függetlenül attól,hogy igaz-e vagy sem lepontoznak.

2016. nov. 3. 09:03
 10/17 anonim ***** válasza:
22%

"Én mindig tárgyilagosan válaszolok,konkrét tényekkel,nevekkel"

Ahha, akkor írj már pár sort, hogy mi a véleményed a cigányságról....

2016. nov. 3. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!