Mindenki sz*rozza a másik márkát! Ti 120-130 ezres kategóriában milyen laptopot vennétek?
Valaki szerint a HP minőségi laptopokat gyárt. De a Pavilion széria a legrosszabb széria mind közül!
Van aki szerint a Dell úgy sz*r ahogy van!
Mások meg nem vennének Acer, Fuji, Lenovo, Toshiba gépeket, a Sony Vaioról nem is beszélve!
Miért ilyen bonyolult a laptop választás?
-én elvből nem veszek laptopot :)
nincs szükségem mobil windows-ra, elég az Android mobilitása.
viszont szükségem van az alkatrész szerelhetőségre/cserélgethetőségre.
Samsung már nem gyárt? Vegyél Apple t...
Az igazság az mint mindenben hogy teljesen konkrét típus szamit
Szerintem sok eltérés nincs, megfelelő használat mellett évekig jó lehet bármelyik. Túl gyakran nem cserélgetik a laptopot, ezért szinte mindenki csak a sajátját ismeri és dicséri.
Nekem volt HP, Asus, Lenovo, de egyikkel se volt bajom. Nem is márka szerint szoktam választani, inkább a processzor és a vga teljesítmény alapján próbálom a pénztárcámnak és az igényeimnek legmegfelelőbbet kiválasztani.
"De a Pavilion széria a legrosszabb széria mind közül!"
Én vettem tavaly egy Paviliont, szeptemberbe vihettem vissza merevlemez cserére. Pedig nálam tényleg arany élete van, nem cipelem sehova.
Viszont van egy HP550-em, azon kívül, hogy már elavult, semmi baja nincsen, és nem is volt.
Minden márkának megvan a saját "jó"és"rossz" szériája.
Szerintem a Dell messze nem sz*ar.
Én személy szerint az Acer,Asus,Dell és még estleg a Lenovo laptopokat tolerálom.
Toshibát ne válassz, rengetek elrettentő példára van eset, hogy miért ne.
én ajánlom neked ezeket tudom ajánlani:
Lenovo IdeaPad G510
Acer Aspire E5-572G-3105
Asus X552CL-SX019D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!