Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mindenki sz*rozza a másik...

Mindenki sz*rozza a másik márkát! Ti 120-130 ezres kategóriában milyen laptopot vennétek?

Figyelt kérdés

Valaki szerint a HP minőségi laptopokat gyárt. De a Pavilion széria a legrosszabb széria mind közül!

Van aki szerint a Dell úgy sz*r ahogy van!

Mások meg nem vennének Acer, Fuji, Lenovo, Toshiba gépeket, a Sony Vaioról nem is beszélve!

Miért ilyen bonyolult a laptop választás?

2015. jan. 1. 10:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

"Asusról a haverom tud beszélni, akinek 4x romlott el fél év alatt..."

Biztos van minden márkában selejt.

Amúgy én is tudnék beszélni az Asusról. Nekem épp 3 éves, és soha nem volt gondom vele, pedig számtalan telepítésen van túl, sokat játszottam vele, nem ritkán 90-95 fokos volt a processzor, torrent állandóan megy rajta, 17 ezer üzemóránál tart lassan, és a mai napig kifogástalanul működik. Még az aksija is tökéletes, nyugodtan megnézhetek rajta egy 2,5-3 órás filmet.

Tehát egy haver tapasztalatai alapján nem kell ítélkezni egy márka felett.

2015. jan. 1. 11:28
 12/21 anonim ***** válasza:
26%
Én soha nem veszek laptopot, mert utálom a laptopokat. PC FOREVER XD
2015. jan. 1. 11:36
 13/21 anonim ***** válasza:

Előző, a 77%-odhoz képest sok eszed van...

Kérdező: Nem márka alapján választunk! Találd ki, hogy mennyit tudsz rákölteni, aztán menj fel Prohardverre és kérj ajánlatot a megfelelő fórumtopicban. Aztán olvass tesztet az ajánlott laptopokról és az igényeid alapján válassz!

G.

2015. jan. 1. 11:59
 14/21 anonim ***** válasza:
(én acer-t nem vennék mert nagyon rossz az alsó kategoriában 80 fok alap használatnál...)Mindegyiknek van rossz típusai .Utána kell olvasni annak a tipusnak amit meg akarsz venni ha meg nincs írás róla vagy veszel másikat vagy vársz.
2015. jan. 1. 12:23
 15/21 Szirty ***** válasza:

Kicsit olyan ez, mint az autó márkák. van aki sose venne francia autót, van aki a Peugeot-ra esküszik és sose venne másmilyet :)

Mindegyikkel lehetnek rossz tapasztalatok, de sokat nyom a latban a hit vita és a sznobizmus.

Nem vitás, hogy nehéz döntés lehet a jó választás. Főleg hogy ami gyanúsan olcsó, az valószínűleg komoly kívánnivalókat hagy maga után valamilyen téren. Sajnos ezzel szemben a nagyon magas ár önmagában nem garantál semmit.

Szinte minden gyártónak vannak alacsony és magasabb kategóriás modelljei. Az utóbbiak drágábbak nyilván, az előbbiek minősége, tudása pedig rosszabb.

A csúcsmodell megvásárlása mindenképpen pénzkidobás. A közép út a helyes út, jó kompromisszumokkal.

2015. jan. 1. 15:55
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Neked még a nevedből is ered az ész :)

Magánvélemény, nem szeretem a laptopokat és kész. Olyan ez, mint ha valaki konzolfan, aki utálja a PC-t, csak a konzolt szereti.

2015. jan. 1. 16:34
 17/21 anonim ***** válasza:
Csak az a baj ,hogy ezzel leégeted magad...
2015. jan. 1. 16:52
 18/21 anonim ***** válasza:
Ja és ki is emelted magánvélemény.....
 19/21 Szirty ***** válasza:

#16!

Nem hiszem hogy erről van mit vitatkozni. Azt gondolom, hogy a használati értéke (tulajdonságai) dönti el melyik a "jobb".

Ha nem igény a mobilitás, akkor az asztali megoldás valószínűleg jobb. Jobb ár/teljesítménye, skálázhatósága, kényelme és számos pozitív tulajdonsága miatt.

Ha a mobilitás fontos, ide-oda kell hurcolni annak oltárán áldozni kell.

Sokan egyéb ok alapján is döntenek: manapság sokan akarnak laptopot, mert akinek nincs laptopja az hülye :-)

Úgy gondolom, hogy ésszerű kompromisszumok alapján el lehet dönteni.

20/21 anonim ***** válasza:

# 16

Ezt azért nem kell a konzolfansághoz hasonlítani. Ez is teljes értékű pc, viszont sok embernek fontos a kis méret és a hordozhatóság. Szerintem nagyon is praktikus, ezért én asztali gépet nem vennék.

Amúgy meg Te jöttél egy laptopos kérdéshez trollkodni, ami csakugyan minősít.

2015. jan. 1. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!