Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A Cionizmusnak mi a lényege...

Handsomeboy kérdése:

A Cionizmusnak mi a lényege azon kívül hogy legyen a zsidóknak egy független államuk? Politikai értelemben szélsőséges ideológiának minősül?

Figyelt kérdés
cionizmus,Izráel

2016. okt. 22. 14:05
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

En ugyan messze nem vagyok Fidesz parti, de az allampolgarsag felteteleinek torvenybe foglalasat NEM a FIdesz tette, az IMIDIG IS volt, amiota magyar allam letezik. Sot MINDEN ALLAMBAN megvannak ezek a torvenyek.

Es mindenutt elonyben reszesitik az orszag tobbsegi nepet alkoto nemzet tagjait.

2016. okt. 30. 11:59
 22/31 anonim ***** válasza:
Akkor felvilágosítanálak, hogy nem mindenütt van ez így. A fidesz kormány előtt egy erdélyi magyar pontosan ugyanúgy juthatott magyar állampolgársághoz, mint egy üzbég cigány. Most nem tudom mit fogsz mondani, lehet azt, hogy az már 10 éve volt. Ez lesz a reakció, amivel én nem fogok tudni mit kezdeni.
2016. okt. 30. 12:27
 23/31 anonim ***** válasza:
A kommunista hatalom alatt igen. De ennek oka az volt, hogy akkor a torvenyeket nem a magyar allam erdekei, hanem a Szovjetunio parancsai szerint hoztak.
2016. nov. 4. 12:10
 24/31 anonim ***** válasza:
Mégegyszer. A fidesz kormány előtt.
2016. nov. 4. 12:49
 25/31 anonim ***** válasza:
Tenyleg. Es pld Krisztus elott 660-ban is.
2016. nov. 4. 15:36
 26/31 anonim ***** válasza:
Bezzeg zsidók! Ők már akkor is kaphattak soron kivül állampolgárságot a Zsidó Királyságban!
2016. nov. 4. 15:41
 27/31 anonim ***** válasza:

"Tenyleg. Es pld Krisztus elott 660-ban is."

Mondtam, hogy nem tudok ezzel mit kezdeni. Azt állítottad, hogy minden országban ugyanúgy van, ahogy Izraelben. Ha te abban látod a saját állításod igazolását, hogy a Fidesz kormányrakerülésével utolsóként a világon Magyarország is bevezette az egyszerűsített honosítást és ezzel helyreállt a világ rendje, akkor egészségedre.

2016. nov. 4. 17:34
 28/31 anonim ***** válasza:
10%
Azert nem tudsz vele semmit sem kezdeni, mert hamisat allitasz.
2016. nov. 4. 17:52
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan melyik állításom hamis?
2016. nov. 4. 19:04
 30/31 anonim ***** válasza:
10%
Az osszes.
2016. nov. 4. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!