""Zászlón először az 1270-es években fordul elő bizonyíthatóan."
Forrás: wikipédia."
Te meg tanulj meg magyarul, remélem nem baj, hogy egy nyilastól elvárom ezt. Attól, hogy szerepel egy zászlón valahol egy árpádsáv még nem lesz árpádsávos a zászló.
2016. okt. 13. 23:51
23/52 anonim válasza:
Tévesen tekintik annak, pedig tök egyszerű. Az Árpádsávos zászlón 8 sáv van, a hungaristán 9.
2016. okt. 13. 23:55
24/52 anonim válasza:
Egy zászló amin "árpád sávok" vannak, milyen zászló szerinted? :D
2016. okt. 13. 23:56
25/52 anonim válasza:
És veled vitatkozzak? Tehát akkor szerinted az USA zászlaja is árpádsávos, mert részhalmaza az árpádsáv? Ezért nem vagy komolyanvehető.
2016. okt. 13. 23:59
26/52 anonim válasza:
A hétszer metszett, nyolc sávos piros-fehér vagy piros-ezüst zászlót nevezzük (egyébként tévesen) árpádsávosnak.
És tényleg nincs értelme vitatkoznunk mert a te fejedben nagy a zűrzavar. Nyilasozol itt össze-vissza. Az amerikai zászlót állítod szembe egy minimum 700 éves magyar jelképpel, hogy bizonyítsd, hogy az márpedig "náci zászló"!?
Egyszerű vagy mint egy zsák krumpli.
2016. okt. 14. 00:13
27/52 anonim válasza:
Én nem szeretnék semmit bizonyítani, nem érdekel, ha valaki olyan naiv, hogy nem nyilvánvaló számára kik hordanak maguknál árpádsávos zászlót. Foci vébénél is minedn hiszékeny drukker felvette a fekete pólót, majd kiderült róla, hogy fasiszta találmány. Persze ott is pont ugyanennyit ért volna, ha elmondom, hogy fekete pólót normális ember nem vesz fel focimeccshez és ugyanúgy el lettem volna könyvelve hazaáruló liberálisnak.
"A magyar nemzet a 19. század közepe óta lêtezik."
Gondolom az őseid akkor vándoroltak be, esetleg "nálatok" így tanították a magyar történelmet?!
2016. okt. 14. 01:05
30/52 anonim válasza:
Szerintem teljesen felesleges ezen vitázni. A dolog ott dől el, hogy a zászló "hordozói" hogyan tekintenek rá. Magyar történelmi jelképként, vagy nyilaszászlóként?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!