Mondanátok nekem igazságtalan bírói ítéleteket konkrétan elmesélve?
"Mi bajotok van azzal hogy a fagyallosnak nem kellett bortonbe mennie?"
Remélhetőleg úgy értik, hogy fel kellett volna menteni szegényt, a felfüggesztett is súlyos neki.
Császár Előd Pere és az ítélet ! "Egy vicc "
Egyébként meg rengeteg igazságtalan, elfogult,trehány, stb. bírói ítélet születik.
Alap, hogy a Bírónak elfogulatlannak kellene lennie !
Igen, csak, hogy ezt lehetetlen kivitelezni, mivel a bíró az egy emberi lény és nem gép. ezzel már el is mondtam mindent a Bírói igazságos ítéletekről alkotott véleményemet illetően.
Ja és azt még meg sem említettem, ha már az igazságos ítéletekről beszélünk, hogy ha létezne igazságos Bírói Ítélet, akkor a perek döntő többségében nem azon múlna az ítélet "milyensége" hogy melyik félnek vagy ügyfélnek mennyi pénze, azaz olcsó vagy drága ügyvédet tudott-e magának fogadni. Magyarán mondva, akinek több a pénze azé az igazságosabb ítélet !? Ez lenne az igazság és az igazságos ítélkezés? A lényegi részt azt hiszem elmondtam, leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!