Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek is igazságtalan...

Szerintetek is igazságtalan ami László Petrával történt?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki hülyeséget írna, olvassa el amit írtam

Szerintem mára már mindenki hallott László Petra esetéről a menekültekkel. Látszólag kigáncsolt egy gyerekét a kezében tartó menekültet(azért mondom, hogy látszólag, mert nem egyértelmű, hogy ő gáncsolta el, vagy a lendülettől esett el mert a rendőr elengedte) illetve megrúgott további kettőt. Ezt az egész esetet lencsevégre kapták és példátlan méretű gyűlölethadjáratot indítottak ellene azok akik toleránsnak, elfogadónak, megbocsájtónak valják magukat és kiállnak az emberi jogokért. Több híradó is leadta ami történt, fenyegető levelek és telefonhívások ezreit kapta és még vérdíjjat is tűztek a fejére, az emberek a halálát kívánják világszerte. Kérdem én, ez egyensúlyban van azzal amit tett? Mert szerintem ekkora igazságtalanságra ritkán találni példát. Ez az eset, ahol pár ember könnyebb sérülést szenvedett, vagy meg se sérült, nagyobb figyelmet kapott mint amikor pl Szita Bencét gyilkolták meg különös kegyetlenséggel. Több gyűlöletet kapott mint bármelyik gyilkos, sorozatgyilkos, vagy terrorista. Helyén van ez így hogy egy kétgyermekes anyának így tönkreteszik az életét két rúgásért meg egy gáncsolásért mikor naponta emberek ezreit gyilkolják meg világszerte? Mellesleg akit elgáncsolt az állítólag az iszlám állam támogatója és 50 ember haláláért felelős, miután ez kitudódott, törölte a facebookját és nemzetközi sztár lett, mert kigáncsolták. Ez az egész Petra ügy egy lejáratókampány része, hogy "megmutassák" hogy milyen rasszisták vagyunk. Ez mi se bizonyítja jobban, hogy Petra ügyét még hónapokkal később is képesek elővenni és szidni, átkozni őt. Mivel nincs más lencsevégre kapott eset, addig használják ki Petra esetét amíg nem lesz, az emberek megy szépen bekajálják minden egyes esetnél, amikor előveszik a nevét, ahigyan azt kell.

2016. jan. 8. 12:40
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
54%
Én rohadtul elítélem, amit csinált, de nincs arányban. Egyszerűen rosszul csinálta és sokaknak jól jött.
2016. jan. 8. 12:55
 2/31 anonim ***** válasza:
42%

Jó mosdatni?

László Petra elismerte, beismerte hogy ő rúgott. Felvétel van róla. Kirúgták! (A munkáltatója az N1TV is elismerte hogy hibázott.)

Amúgy a migráns ellenesek azóta szentté avatták tettéért, érdekes módon ha migráns rúgta volna fel László Petrát akkor meg már a migránst bíróság elé állították volna a szélsőségesek.

2016. jan. 8. 12:55
 3/31 A kérdező kommentje:
Olvad el mégegyszer ami írtam, nem az volt a kérdés, hogy mi történt volna ellenkező esetben
2016. jan. 8. 13:01
 4/31 anonim ***** válasza:
7%
Nagyot hibázott! Hagyta dokumentálni az esetet. Más hiba nem történt.
2016. jan. 8. 13:04
 5/31 anonim ***** válasza:
44%

"gyűlöletet kapott mint bármelyik gyilkos, sorozatgyilkos, vagy terrorista"

Ez csak a te fejedben van igy. Amugy meg mindenki lexarja mar laszlo Petrat, elfelejtette a vilag, tovabblepett, megvolt neki a 15 perc hirnev azert ennyi.

Nem biztos hogy jot teszel neki ha felhozod.

2016. jan. 8. 13:05
 6/31 anonim ***** válasza:
62%
Azért nem tudunk elszakadni László Petra ügyétől mert a hozzád hasonlóak (kérdezőnek szól) felhozzák. Rég túllépnénk ezen a rugdosódó nőn. Rajta kívül több sajtó munkatársa volt ott és egy sem rugdosott csak ő. Ez mindent elárul róla.
2016. jan. 8. 13:09
 7/31 hollófernyiges ***** válasza:
46%
Ne relativizáljuk, kétgyermekes anyukaként meg riporterként egyaránt leszerepelt amikor felrúgta a kislányt és el akarta gáncsolni a gyerekét cipelő apát (valószínűleg nem ettől esett el, de a szándék láthatóan megvolt). Túlzásnak túlzás amit kapott, de ilyen a média meg az internet, megkapta a maga 15 perces (nem kívánt) hírnevét, de most már külföldön senki sem emlékszik arra, hogy ki az a László Petra.
2016. jan. 8. 13:12
 8/31 A kérdező kommentje:
A gyengébbek kedvért leírom külön. Egyett értessz azzal ami Petrával történt? Igen vagy nem? A választ indokold meg.
2016. jan. 8. 13:14
 9/31 anonim ***** válasza:
88%

Bizonyára a "gyengébbek" közé tartozom, de nem igazán látom, hogy bármi értelme lenne a kérdésnek.

"Egyetértek-e vagy nem?!" - Nem tök mindegy? Történt, ami történt, az internet fenegyerekei meg széjjel szedték, ahogy széjjel szednek bármilyen más esetet vagy személyt.

"Szerinted is igazságtalan...?" - Ha azt írom, hogy igen, akkor mi van? Megerősítelek a saját véleményedben? Mert más értelmét nem látom, hogy még mindig ezen a témán rugózzunk.

Mellesleg, szerintem amikor Szita Bence gyilkosai voltak "porondon", az internet népe akkor is bőven kitett magáért, ők sem kímélték kevésbé. Nem igazán értem, honnan veszed, hogy László Petra nagyobb figyelmet kapott.

2016. jan. 8. 13:23
 10/31 anonim ***** válasza:
"...őket sem kímélték..."
2016. jan. 8. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!