Szerintetek is igazságtalan ami László Petrával történt?
Mielőtt bárki hülyeséget írna, olvassa el amit írtam
Szerintem mára már mindenki hallott László Petra esetéről a menekültekkel. Látszólag kigáncsolt egy gyerekét a kezében tartó menekültet(azért mondom, hogy látszólag, mert nem egyértelmű, hogy ő gáncsolta el, vagy a lendülettől esett el mert a rendőr elengedte) illetve megrúgott további kettőt. Ezt az egész esetet lencsevégre kapták és példátlan méretű gyűlölethadjáratot indítottak ellene azok akik toleránsnak, elfogadónak, megbocsájtónak valják magukat és kiállnak az emberi jogokért. Több híradó is leadta ami történt, fenyegető levelek és telefonhívások ezreit kapta és még vérdíjjat is tűztek a fejére, az emberek a halálát kívánják világszerte. Kérdem én, ez egyensúlyban van azzal amit tett? Mert szerintem ekkora igazságtalanságra ritkán találni példát. Ez az eset, ahol pár ember könnyebb sérülést szenvedett, vagy meg se sérült, nagyobb figyelmet kapott mint amikor pl Szita Bencét gyilkolták meg különös kegyetlenséggel. Több gyűlöletet kapott mint bármelyik gyilkos, sorozatgyilkos, vagy terrorista. Helyén van ez így hogy egy kétgyermekes anyának így tönkreteszik az életét két rúgásért meg egy gáncsolásért mikor naponta emberek ezreit gyilkolják meg világszerte? Mellesleg akit elgáncsolt az állítólag az iszlám állam támogatója és 50 ember haláláért felelős, miután ez kitudódott, törölte a facebookját és nemzetközi sztár lett, mert kigáncsolták. Ez az egész Petra ügy egy lejáratókampány része, hogy "megmutassák" hogy milyen rasszisták vagyunk. Ez mi se bizonyítja jobban, hogy Petra ügyét még hónapokkal később is képesek elővenni és szidni, átkozni őt. Mivel nincs más lencsevégre kapott eset, addig használják ki Petra esetét amíg nem lesz, az emberek megy szépen bekajálják minden egyes esetnél, amikor előveszik a nevét, ahigyan azt kell.
# 20/20 Időpont ma 13:41
És? Most komolyan. 10 000-nél sokkal több hülye van akik chemtraileznek, ők többet ártanak...
Franc tudja, nem tapsolom a csajt, mert rugdosódott, de fogalmam nincs mit tettem volna az ő helyében hasonló szituban. Talán én is rugtam volna.
Azt viszont kissé furcsállom, hogy László Petrát 24 órán belül szidta az egész világ, aztán a kölni események mély homályba borultak napokra....
"a kölni események mély homályba borultak napokra..."
ebben csak az a problema hogy nem igaz. A kolni esemenyekrol mar januar elsejen irtak a helyi lapok, es ahogy jottek az informaciok ugy irtak rola a tobbiek, a nemzetkozi sajtoban is megjelent legkesobb harmadikan.
"A kolni esemenyekrol mar januar elsejen irtak a helyi lapok"
Ha te mondod...én meg azt látom, hogy a sajtó mosakodik, de úgy igazán...
".mert ugye nem a sajtó dolga lett volna a német állampolgárok védelme ott és akkor.."
Ebben teljesen egyetertunk.
Biztos a kölni randalírozók is fociedzők voltak....
Attól függetlenül, hogy hülyeséget csinált a gáncsolással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!