Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek is igazságtalan...

Szerintetek is igazságtalan ami László Petrával történt?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki hülyeséget írna, olvassa el amit írtam

Szerintem mára már mindenki hallott László Petra esetéről a menekültekkel. Látszólag kigáncsolt egy gyerekét a kezében tartó menekültet(azért mondom, hogy látszólag, mert nem egyértelmű, hogy ő gáncsolta el, vagy a lendülettől esett el mert a rendőr elengedte) illetve megrúgott további kettőt. Ezt az egész esetet lencsevégre kapták és példátlan méretű gyűlölethadjáratot indítottak ellene azok akik toleránsnak, elfogadónak, megbocsájtónak valják magukat és kiállnak az emberi jogokért. Több híradó is leadta ami történt, fenyegető levelek és telefonhívások ezreit kapta és még vérdíjjat is tűztek a fejére, az emberek a halálát kívánják világszerte. Kérdem én, ez egyensúlyban van azzal amit tett? Mert szerintem ekkora igazságtalanságra ritkán találni példát. Ez az eset, ahol pár ember könnyebb sérülést szenvedett, vagy meg se sérült, nagyobb figyelmet kapott mint amikor pl Szita Bencét gyilkolták meg különös kegyetlenséggel. Több gyűlöletet kapott mint bármelyik gyilkos, sorozatgyilkos, vagy terrorista. Helyén van ez így hogy egy kétgyermekes anyának így tönkreteszik az életét két rúgásért meg egy gáncsolásért mikor naponta emberek ezreit gyilkolják meg világszerte? Mellesleg akit elgáncsolt az állítólag az iszlám állam támogatója és 50 ember haláláért felelős, miután ez kitudódott, törölte a facebookját és nemzetközi sztár lett, mert kigáncsolták. Ez az egész Petra ügy egy lejáratókampány része, hogy "megmutassák" hogy milyen rasszisták vagyunk. Ez mi se bizonyítja jobban, hogy Petra ügyét még hónapokkal később is képesek elővenni és szidni, átkozni őt. Mivel nincs más lencsevégre kapott eset, addig használják ki Petra esetét amíg nem lesz, az emberek megy szépen bekajálják minden egyes esetnél, amikor előveszik a nevét, ahigyan azt kell.

2016. jan. 8. 12:40
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Találtam egy facebook oldalt ahol jelenleg is őt átkozzák(több mint 10000 követője van a csoportnak), szóval nem igaz hogy elfeljtették. Amúgy megírtam a véleményemet az esetről az adminnak, és azt mondta hogy átnevezi az oldalt, ha nem tudja, akkor törli.
2016. jan. 8. 13:24
 12/31 anonim ***** válasza:
93%

Már ne haragudj, nem vitatkozni akartam, de ami az interneten megy, egyes sajtóorgánumok és nem kevés kommentelő által, az messze túlmutat azon, hogy kiragadjuk László Petra példáját. Szerintem!

Az meg, hogy magukat toleránsnak, elfogadónak, megbocsátónak való emberek járnak élen gyűlölködésben, abszolút nem új dolog. És nem egyedi jelenség.

2016. jan. 8. 13:27
 13/31 anonim ***** válasza:
18%

#11: Ja szóval Dred bírót játszol?

Lényegében megérdemelte mert tudom ezt vártad ilyen válasz legyen. Ne csodálkozzon aki ilyet tesz egy média embereként főleg. Ketten voltak lent ha jól emlékszem egy másik kolléganőjével, na az nem rugdosott például.

2016. jan. 8. 13:28
 14/31 A kérdező kommentje:
A kérdést meg azért tettem fel, hogy ezeket a tényezőket figyelembe véve is egyet értenek az emberek azzal amit Petra kapott, mert ugyen mindenkit felháborít egy hasonló eset, de ott is tudják hol a határ. A kérdés feltevése meg nem változtat semmin, egyszerűen kiváncsi voltam a véleményetekre. Remélem így már érthető
2016. jan. 8. 13:28
 15/31 anonim ***** válasza:
Mi a neven annak a Facebook oldalnak?
2016. jan. 8. 13:31
 16/31 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkét oldal túllihegte. A szentté avatása ugyanakkora tévedés, mint amit a ballib csinált.
2016. jan. 8. 13:32
 17/31 anonim ***** válasza:
73%

"Találtam egy facebook oldalt ahol jelenleg is őt átkozzák(több mint 10000 követője van a csoportnak)"

Igen, bizonyára tízezer ember minden áldott nap munka és iskola után felmegy Facebook-ra, hogy írjon egy átkozó szöveget az oldalra.

De lehet, hogy inkább arról van szó, hogy az eset után valaki csinált egy ilyen csoportot, ahova feliratkozott tízezer ember, foglalkoztak az esettel egy hétig, aztán azóta már nem járnak oda, csak a csoport maradt meg?

2016. jan. 8. 13:34
 18/31 anonim ***** válasza:
9%
Egyáltalán nem érdemelte meg, amit kapott. De tisztában volt vele, hogy a média ugrik az ilyen esetekre. Kamerák nélkül nyugodtan csinálhatott volna bármit, mindenki leszarta volna. Nem lett volna szabad kameraközelben gáncsolni.
2016. jan. 8. 13:34
 19/31 anonim ***** válasza:
88%
Ki az a lász ló petra?
2016. jan. 8. 13:41
 20/31 A kérdező kommentje:
A csoportban a legfissebb postot most kedden írták és kommentek is érkeznek ám rá, szóval nem "csak ott maradt" hanem aktív csoport
2016. jan. 8. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!