Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Elfogtok menni holnap szavazni?

Elfogtok menni holnap szavazni?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy van-e értelme elmenni holnap szavazni. Elsősorban fiatalok véleménye érdekelne

2016. okt. 1. 10:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%

Nem megyek. A kérdés NEM az, hogy én mit akarok, hanem az, hogy a betelepítés elbírálására felhatalmazom-e az Országgyűlést. A Parlament pedig ügy szavaz, ahogy Orbán akarja. Arról sem kérdezik meg a véleményemet, hogy pénzért árulja-e a kormány Afrikában a letelepedési kötvényt.

Mellesleg, hiába telepítenének be migránsokat, azok nem maradnának Magyarországon, ahogy eddig sem maradtak itt.

2016. okt. 1. 10:28
 12/17 anonim ***** válasza:
6%
Megyek, értelme is van, különben nem vergődne ennyit a sok migránspátyolgató.
2016. okt. 1. 10:38
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

Le is lépünk a putris országodból, ne aggódj. :)

Aztán majd leshettek, amikor már nem lesz itt ember.

2016. okt. 1. 10:39
 14/17 T-34/85 ***** válasza:
0%
Megyek nemmel szavazni.
2016. okt. 1. 11:04
 15/17 anonim ***** válasza:
9%
Megyek, nem kellenek ide ősemberek!
2016. okt. 1. 12:51
 16/17 anonim ***** válasza:
9%

Én még nem szavazhatok de ha szavazhatnék nemmel szavaznék. Szeretem a hazámat. Keresztény vagyok és az is akarok maradni egy keresztény országban. Szeretem a magyar kultúrát nyelvet hagyományokat és azt akarom hogy ezek meg is maradjanak. Kicsit ironikus amikor a baloldal a tolerancia nevében fogadna be embereket. A 2004-es népszavazáson is toleránsak voltak, vagy az 50-es években elődeik toleránsak voltak a kereszténységgel a magyar egyházzal szemben azzal a magyar egyházzal amely szerves része az országnak?

Tisztelet jár azoknak a baloldali politikusoknak és szavazóknak akik átlátják a helyzet súlyoságágt elmennek és NEMMMEL szavaznak. Ők az igazi baloldali politikusok akik félretették a pártot és kiállnak a nemzetért.

2016. okt. 1. 13:25
 17/17 anonim ***** válasza:
87%
elakartam, de megemelték a benzint és így nem tudok elmenni..
2016. okt. 1. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!