Elfogtok menni holnap szavazni?
Nem megyek. A kérdés NEM az, hogy én mit akarok, hanem az, hogy a betelepítés elbírálására felhatalmazom-e az Országgyűlést. A Parlament pedig ügy szavaz, ahogy Orbán akarja. Arról sem kérdezik meg a véleményemet, hogy pénzért árulja-e a kormány Afrikában a letelepedési kötvényt.
Mellesleg, hiába telepítenének be migránsokat, azok nem maradnának Magyarországon, ahogy eddig sem maradtak itt.
Le is lépünk a putris országodból, ne aggódj. :)
Aztán majd leshettek, amikor már nem lesz itt ember.
Én még nem szavazhatok de ha szavazhatnék nemmel szavaznék. Szeretem a hazámat. Keresztény vagyok és az is akarok maradni egy keresztény országban. Szeretem a magyar kultúrát nyelvet hagyományokat és azt akarom hogy ezek meg is maradjanak. Kicsit ironikus amikor a baloldal a tolerancia nevében fogadna be embereket. A 2004-es népszavazáson is toleránsak voltak, vagy az 50-es években elődeik toleránsak voltak a kereszténységgel a magyar egyházzal szemben azzal a magyar egyházzal amely szerves része az országnak?
Tisztelet jár azoknak a baloldali politikusoknak és szavazóknak akik átlátják a helyzet súlyoságágt elmennek és NEMMMEL szavaznak. Ők az igazi baloldali politikusok akik félretették a pártot és kiállnak a nemzetért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!