Elfogtok menni holnap szavazni?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy van-e értelme elmenni holnap szavazni. Elsősorban fiatalok véleménye érdekelne2016. okt. 1. 10:02
1/17 anonim válasza:
Nem megyek. Ahogy az előző 20 hasonló kérdésnél is ez volt az álláspontom.
3/17 Katolikus plébános válasza:
Igen, mivel én is megkérdeztem anno a szülőket,hogy maradhat e kis időt nálunk a barátnőm. Nem azt mondtam,hogy hozom, s bojkott.
4/17 anonim válasza:
Sokadik ilyen kérdésre, ugyan az válaszom: nem megyek szavazni.
5/17 anonim válasza:
El én!
Rajzolok majd nagy fütyit a lapra!
6/17 anonim válasza:
Akik nem mennek, remélem a következő országgyűlési választáson is inkább otthon maradnak! Sőt, akár le is léphetnétek az országból!
7/17 anonim válasza:
Nem megyek, nem volt időm regisztrálni. (Lett volna persze ha nagyon akarom, de annyira nem akartam.)
9/17 anonim válasza:
Nem megyek, a letelepedési kötvényesekről nem szavazhatok, akkor?
10/17 anonim válasza:
#6: Bemutatkoztál mennyire szereted a magyar honfitársaid. Mennyire vagy keresztény nemzethy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!