Aki elmúlt 18 az IGEN-nel vagy NEM-mel fog szavazni?
Figyelt kérdés
2016. szept. 22. 16:13
1/10 anonim válasza:
Hát aki Igennel szavaz az egy idióta, és nincs képben. Vagy Nemmel, vagy érvénytelenül kell szavazni, az már mindenkinek a szíve ügye. Én Nemmel fogok.
2/10 A kérdező kommentje:
Ha van köztük jó csaj azt miért nem engedjük be :3?
2016. szept. 22. 16:20
3/10 anonim válasza:
Más is szavazhat, hogy így kiemelted az életkort?
6/10 Gotland válasza:
ma 16:47
Nem csinálnának nagyobb kárt a kommunizmusban szocializálódott öregeknél.
7/10 anonim válasza:
Én már lassan kétszer éltem le 18 évet, és igennel tervezek szavazni, mert azt látom helyes válasznak.
8/10 anonim válasza:
Igennel fogok szavazni, nem érdekel hogy népszavazás érvényes lesz-e vagy sem, de a kormány bekaphatja.
Korruptak és
9/10 anonim válasza:
Egyes embereknek agykapacitása annyira alul teljesít hogy a birkàzásnál komolyabb dolgokat képtelen mondani.
10/10 anonim válasza:
aki igennel válaszolna, annak légyszíves legyen már annyi esze, hogy el se megy, hiszen egyértelműen a nemek fognak nyerni, így az egyetlen esély, ha a népszavazás érvénytelen lesz. Aki büszke arra, hogy igennel megy szavazni, az csak asszisztál orbánéknak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!