Titeket is idegesít a politika rovat?
Ezeket tényleg nem értem én se, mint ahogy már az első forduló előtt a napi hat Jobbikos kérdést se értettem.
Ezek vagy tényleg ilyen hülyék, vagy ilyen fanatikusok, hogy itt is próbálnak kampányolni, vagy pedig tényleg fizeti őket ezért a pártjuk. Meg nem tudnám mondani, melyik eset áll fenn - és hogy melyik a rosszabb.
a forduló után pedig napi 6 "nah mivan jobbikosok, vesztettetek bibibi" féle kérdésekkel találkoztam.
vicces, hogy ennyire egyoldalúak vagytok. én el tudom ismerni, hogy a jobbikosok között is sok a gyökér, de ugyanúgy van bőven a többi oldalon is. így viszont ez a kérdés is szar, mert csak egy csoportot célzott meg. nem pártatlan. ahogy az első pár válaszoló sem. én nem szoktam azt mondani soha, hogy csak a fideszesek a hülyék, vagy ilyesmi.
kár, h ti erre nem vagytok képesek.
A jobbiknak közismerten fórumbefolyásoló "csapatai" működnek. Az nem ismert, hogy erre a fórumra kik vannak ráállítva, de pl. a "Youtube Magyar Hadsereg" már lelepleződött.
Nem véletlen, hogy a politika rovatban 90% körül van a jobbikosok aránya, és olyan egyformák a szövegeik, hogy láthatóan egy jól összeállított, bár kissé primitív szövegkönyvből dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!