Mit lehet kezdeni a politika-fanatikus családtagokkal, hogy megértsék, hogy én nem akarom hallgatni, és idegesít a témájuk?
Megszoksz, vagy megszöksz!
Teljesen reménytelen! Így inkább szállj be te is, ellenérveket lehetőleg ne karácsonykor hozz fel:)
Mondd meg nekik, hogy feleslegesen idegesitik csak magukat! Sajnos az tul keves amit ok a szobaban vagy a konyhaban megbeszelnek. Hiaba emlegetik ugyanazt 500-szor naponta, nem fog valtozni semmi tole!
Inkabb olvassanak konyvet, vagy menjenek el setalni.
Szerintem vedd hülyére őket.
Mondj nekik olyanokat, hogy pl.
- Nem politizálok, de ha már így szóba hozták, akkor mondják már meg, hogy mit szól ehhez Kádár János?
- Igaz, beszéd, nagyon igaz! Éppen tegnap hallottam a híradóban, hogy a KGST-nek is fontos ennek a megoldása.
Nekem bejött :))
Ehhez a hülyítéshez, még segítséget is kapsz a környezetedben, az tuti!
Innen a politika témakörből is kiírhatsz egy-két mondatot. Van köztük olyan vad, hogy ha azokat "rájuk osztod", egyedül karácsonyozol az idén :-p
"elmennek a fanatikusok füle mellett" - Dehogy mennek!
Jó pillanatban azt mondod a fradistának, hogy Dózsa drukker vagy, úgy békén hagy, mint a sicc! Tapasztalatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!