Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Van Magyarországon hiteles...

Van Magyarországon hiteles pártatlan média lap /forrás?

Figyelt kérdés

Tudnátok nekem olyan lapot oldalt mondani ami pártatlan szóval nem olyan mint a 888 vagy az alfahír stb. és nem ferdít s van tele demagógiával.

Főként politikai témára nézve érdekel, de jó lenne ha nem csak politikai hír lenne az oldalon hanem minden más témában. Tudomány, kultúra, Tech, Gazdaság, Sport, Bel/Külföld. Ezek a témák érdekelnek. Persze hozzá kell tennem, hogy szerintem minden média kicsit (vagy nagyon) ferdít de a Ti tapasztalaitok melyik az ami inkább áll a valósághoz.

2016. szept. 3. 23:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#10 A hvg egyértelműen a szélsőliberális oldalt támogatja.
2016. szept. 19. 19:20
 12/13 anonim ***** válasza:

"Azt tudom mondani, hogy mind az MSZP, mind a fidesz gerinctelenségeit, lopásait normálisan módon közölte a HVG és az Index. Így volt ez 2010 előtt is és most is így van."

Lehet, hogy így van, de ettől még nem hiteles. Ők is egy sajátos szemüvegen keresztül szemlélik a világot, és ez a hozzáállásukon, témaválasztásaikon, hírszelekciójukon tetten érhető.

A 444 és 888 nagyjából a spektrum két széle.

2016. szept. 19. 19:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Van. A Nat. Geo. Wild, Animal Planet
2016. dec. 11. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!