Akik népirtást emlegetnek, azoknak van is rá megbízható forrása?
Az hogy jön az új világrend és kiírtják/elpusztitják/stb az emberiség nagy részét, nem újkeletű elképzelés!
Régen ugyanezt Isten nyakába varrták és a hittérítők jövendőlték! A tudomány korszakával már hihetetlennek tünne egy ilyen jövendölés így "tudományos" jóslatokat hallhatunk!
Én pont most olvastam ezt egy most Jobbikos író régebbi könyvében!
Ehhez képest folyamatosan csak egyre többen vagyunk a világban!
A "megbízható forrás" meg számukra a hitük...
Az USA-ban felállítottak nagy gránit tömböket 1980-ban amire 8 nyelven írtak "törvényeket"
Az első pont: Tartsd az emberiség létszámát 500 millió alatt.
Georgia Guidestonesnak hívják.
Kérdezz rá, akik új világrendet emlegetnek, mit értenek alatta. Sokféle választ fogsz kapni. A realitásukat pedig ne firtasd.
Új világrendet nagyon sokféleképpen lehet elképzelni, és nem kell hozzá tudatos népirtás. A II. világháborúban is legalább 10 millió nem népirtásban halt meg. A témát azért feszegetik, mert sok jó cikk is megjelent a mai komoly működési zavarairól. De az ilyen változás akár 100 évig is eltarthat.
"A témát azért feszegetik, mert sok jó cikk is megjelent a mai komoly működési zavarairól. De az ilyen változás akár 100 évig is eltarthat."
Ilyenkor mindig ugyan azt a kérdést lehet feltenni!
Mikor volt zavarmentes és megfelelő a rendszer??
Mert ugye ha elromlott valami akkor annak régen jól kellett hogy működjön...
Mert ha meg soha nem is volt a rendszer tökéletes és kismillió hiba volt benne akkor nem megjavításról kell beszélni hanem csak változtatásról és a réginél jobb rendszerről! Szerintem pedig ez igenis megvalosúl és folyamatosan zajlik és zajlani is fog míg világ a világ...
"Az USA-ban felállítottak nagy gránit tömböket 1980-ban amire 8 nyelven írtak "törvényeket"
Az első pont: Tartsd az emberiség létszámát 500 millió alatt."
Ez semmire nem bizonyíték! Egy milliomos állíttatta a hidegháború miatti nukleáris megsemmisülés rémképétől rettegve. Amúgy, ha én és pár ember állíttattunk egy sör alakú tanúkövet és az lenne rajta, hogy tartsd az emberi populációt sör-ittasan, akkor te azt is elhinnéd?
Ja és nem mellesleg: mi az, hogy 500 millió? Ez a szám akkor volt érvényes, azóta annyit javult a technológia és a termelékenység, hogy lazán eltart a bolygó 3 milliárd embert nyugati színvonalon! És ezt nem én találtam ki, hanem ökológusok, környezettudósok!
"Egyébként az egyértelmű, hogy a politikusok szótárában benne van az új világrend. Többször használták már a "new world order" kifejezést, elég sok videó van róla youtubne . Azt, hogy ez mit jelent nem tudhatjuk biztosan."
Bushék emlegették, mert az ő megszállottságuk az amerikai excepcionalizmus. Vagyis a republikánusok világküldetése a demokrácia és szabadság terjesztése. Nézd meg azt a BBC-s videót, ami a terrorizmus születéséről készült... Ott is a neokonokat hibáztatják.
"...United States is different from other countries in that it has a specific world mission to spread liberty and democracy." - [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!