A holokauszt óta a zsidók mentességet élveznek minden bűn alól? Tehát ha valaki a zsidók ellen van, és nem azért mert zsidók, hanem mert tudja hogy nem ártatlanok, akkor az antiszemita?
Nem erről beszéltem. Hanem pl. Simon Perez kijelentésén senki sem lovagolt. A média még meg sem említette. Az emberek 90%-a szerintem nem is tud róla, csak az aktívabban internetezők. És itt, ezen az oldalon is ha valaki megmeri mondani erről a véleményét, és komolyan veszi ezt a dolgot, arra már egyből rásütik hogy nyilas, meg antiszemita (ami egyébként helytelen, meg az antiszemita pl. az arabokat is utálja a zsidók mellett). Ezért mondom hogy ha már valaki nem hisz a zsidóknak, és valaki meggyanusítja őket, akkor azt már kinézik, és nácinak titulálják. Tényleg itt járunk, hogy a magyar magyar ellen fordul?
Egyébként tudok ilyen esetről, mikor kegyelemben részesült egy cigány. Pontosan nem tudom melyik eset volt, mivel már pár hete olvastam, hátha valaki még emlékszik rá és fel tudja idézni. Zsidóval kapcsolatban nem tudok. És nem is olyan fontos most ez, az eredeti kérdésre koncentrálj ha megkérhetlek.
Én azt furcsálom, hogy a szovjet kommunizmus idejében munkatáborokban többen haltak meg, mint a holokausztban, de őket valahogy mégsem emlegetjük olyan sűrűn.
Én nem vagyok rasszista: egyformán utálok magyart, zsidót, cigányt, ha az éppen velem cseszekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!