Egy no kihez fordulhat ha ilyesmi eri?
Tobb szaz muszlim eroszakol meg egy europai not a nyilt utcan:
Itt egy nemet not eroszakolnak meg az utcan tomegesen:
En mint no nagyon felek az ilyesmiktol, ugyanis nincs rosszabb dolog egy no eleteben mint a nemieroszak. Hogy lehetne ezek ellen vedekezni? Valamint ha engem zaklatas er vagy ha esetleg nemieroszak kihez tudok fordulni itthon vagy kulfoldon?
(a muszlimbarat feminista szervezeteket leszamitva akik nem lepnek fel ezek ellen, ohozzajuk fordulnek legutoljara)
Rendőrséghez lehet fordulni. De a legjobb ha a nő
1. sosem járkál egyedül
2. messziről kerüli az ilyen helyeket ahol ennyi állat van egy helyen
Ha ennyire félsz akkor nem árt önvédelmet tanulnod, ami 1-2 erőszaktevőnél hatásos lehet..Ha meg ennyien vannak oda nem kell menni.
Én személy szerint beszereznék valami védelmi fegyvert. Ha kell lőfegyvert is. Ha le is lőnék 1-2 állatot, inkább leülöm..
Sajnos téged nem lehet megvédelmezni, nemcsak a muszlimoktól, önmagadtól se.
Ha kicsit körülnéznél, ha nem üldözési mániád lenne, megállapíthatnád, hogy mondjuk Magyarországon, mondjuk tavaly, hány nőt ért erőszak, melyiket hol és kik által. És döbbenten néznél magad elé, hogy százezrével a saját otthonukban a "szeretteik", hogy ezrével az utcán magyarok, és talán előfordul muszlim bevándorló is.
Ezért csak azt tudom mondani, ha te itthon rettegsz, ez így is fog maradni, míg meg nem változtatod a gondolkodásmódodat. A muszlimok ebben szintén nem tudnak segíteni.
Nekem az egyik rokonom mindig tart magánál gáz sprét sőt, az apja vett neki Sokkolót is meg viperát. Hát igen az apja nagyon próbálja védeni az ilyenektől és úgy tudom hogy bármilyen fegyverboltban sőt szinte minden boltban tudsz kapni egy kis sokkolót vagy gáz sprét.
Mesélte hogy egyszer egy férfi igazából elakarta lopni a táskáját és lefújta az arcot kijött a rendőrség viszont nem emeltek vádat a rokonom ellen mert önvédelemnek számít. Ahogy tudom minimum 18 évesnek kell lenned ahhoz hogy ilyen önvédelmi fegyver legyen nállad. Ha pedig sokkal találkozol akkor igen kerüld el őket de ne nagyon fuss ne keltsél feltűnést. Akkor fuss ha észreveszed hogy észrevettek mert sokszor az ilyen állatok azt se tudják hogy meilyk fiú meilyk lány hogyha nemnéznek rá.
Koszi a tippeket.
Kest szoktam magamnal hordani, egyebkent engem nem erdekel a borton meg az ilyenek, ha valaki megprobalna megeroszakolni azonnal sziven szurnam. Inkabb megyek bortonbe vagy meghalok minthogy ilyesmi tortenjen velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!