Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha ilyet mondana/kérne a barátotok? Egyáltalán miért fordulhat meg ilyesmi a fejében?
Én 23 vagyok, ő 25. Mentünk szépen az utcán, amikor elment mellettünk egy kb ilyen megjelenésű hölgyemény: [link] Hát nem csak a párom, de még az én szememet is majd kiverte, gondolom sejtitek mire gondoltam... Egyébként is megvan a véleményem az ilyen emberekről akik képesek így felöltözni.
Szóval ez történt, mire a párom hozzám fordult hogy miért nem hordom én is így a cicanacimat? Hogy milyen jól néznék ki, meg ha más normális (?!) lány is így öltözködik, én miért nem? Erre én azt feleltem hogy azért, mert én nem ilyen vagyok, én amúgy hosszabb felsővel szoktam hordani a leggingset, ami legalább fenékközépig ér. Merthogy ő milyen 'büszke' lenne rám ha minden férfiszem rám szegeződne, mintha akkor már nem is lennék jó nő ha nincs kirakva mindenem mint a piacon. Hát valahol láttam is egy képet, szintén hasonló öltözetű lányka, mekis kajától 'csodás' narancsvidékekkel, tesiórán kívül kb 0 mozgással, a kép alatt meg minden pasi verte a nyálát... Hát köszönöm, én nem égetném így magamat, az intim részeimet meghagyom a páromnak, nem a nagyközönségnek. Elmondtam ezt a páromnak, mire elkezdett morogni hogy jaj én milyen vagyok... Hát inkább ő önbizalomhiányos, szerintetek?
"Hát nem csak a párom, de még az én szememet is majd kiverte, gondolom sejtitek mire gondoltam." Nem, nem sejtem mire gondoltál a három összemásolt képen.
23 és 25 évesek vagytok. Egy pár. És ilyen alapvetö öltözködési, viselkedési felfogást nem tudtok békésen megbeszélni, közösen elfogadott normában megállapodni? Menjetek mindketten vissza az oviba és ilyen felnöttes: "pár" kérdésen még legalább 15 évig ne gondolkodjatok!
Érdekes! Én inkább azt tapasztaltam, hogy a párom utálja, ha néznek, szexibb ruhát is csak úgy vehetek fel, ha mellettem van. Ha nélküle vagyok, akkor mindig féltékenykedik, hogy kinek öltöztem ki.
Egyébként tök normális, hogy nem akarsz így öltözni. Ez nevetséges! Nem is értem, hogy kérhetett ilyet. Szerintem otthon húzd fel neki így a cicanacit, de utcára ne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!