Látta valaki a neten a videót, amiben lefejezték azt a 12 éves gyereket azok az aberrált emberek?
Figyelt kérdés
Rettegek. Lehet mondani, hogy ne legyünk előítélettel ezek ellen, de annyira megbántam, hogy elindítottam a videót. Istenem, hát mit ártott egy ekkora gyerek? Lehetetlen, hogy ennyire elszabadult a gonosz az emberekben! Szavakat nem találok és komolyan elkezdtem félteni a családom.2016. júl. 22. 13:42
21/30 anonim válasza:
Vagy a másik, mikor az édesapának a saját lányát kellett megerőszakolnia mert különben megölték volna őket, így csak a fülét,orrát és a cerkáját vágták le...
22/30 anonim válasza:
Ha beengedjük a migránsokat ez várhat ránk...
23/30 A kérdező kommentje:
Tényleg nem fog történni semmi? Itt lesznek? Hamarosan itt is az lesz, mint Franciaországban? Olaszországban? stb.
A béke még kivitelezhető dolog vagy egy nem létező fogalommá vált?
2016. júl. 22. 15:01
24/30 anonim válasza:
Arabok meg a béke két külön dolog, Líbiában egy egészen élhető rendszer ellen lázadtak fel és tettek tönkre, mert nekik csak az Allah akbarozás számít.
26/30 anonim válasza:
The winter is coming my friend. Get ready. We will need you in the fight. Be strong and help others to get strong!
27/30 A kérdező kommentje:
Kedves 26!
Szívből remélem, hogy még nem ennyire a holnap hozza ezt a borzalmat. Naívság ide vagy oda, bízom abban, hogy lesz megoldás és az nem a harc lesz.
2016. júl. 22. 16:53
28/30 anonim válasza:
Valaki az ISIS-t hozta fel. Momentán ezt nem ők csinálták, hanem az egyik lázadó csoport. Ezek után megkérdőjelezhető, mennyivel különbek Assadnál, vagy éppen az ISIS-nél.
29/30 anonim válasza:
és még a pedofilok kegyetlenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!