Támogatnád hogy olyan családokban ahol n+1 gyereket szülnek a nyomorba és éhezésbe ott az állam ezt ne akadályozhassa meg, ne előzhesse meg, még ha éhen halnak akkor sem?
Hiszen a gyerek az övék, az állam nem szólhat bele.
Vagy mi lenne erre a megoldás?
Az, hogy betartják a mostani jogszabályokat.
Csak soha nem fogják, mert a csillaggyermekek azonnal szaladnának, hogy ez rasszizmus.
Mondjuk nem tudom miért rasszizmus az, hogy aki nem tudja a gyerekét ellátni, attól vegyék el, na de mindegy.
'Mondjuk nem tudom miért rasszizmus az, hogy aki nem tudja a gyerekét ellátni, attól vegyék el, na de mindegy.'
Mert manapság könnyebb rasszizmust visítani mindenre, mint józanul végiggondolni az egészet.
"ott állam ezt ne akadályozhassa meg, ne előzhesse meg"
Nem értem a kérdést.
Miért, az állam ma mit tesz, mit tehet egy terhes nővel?
A jog nem ismeri a kényszerabortuszt, szóval eleve tök értelmetlen a kérdés.
"Asszonyom, önnek már van 4 gyereke, létminimum alatt élnek, kérem fáradjon be abortuszra."
Hallottál már ilyenről?
Na látod.
Természetesen támoagtom. Ahogy az előző kérdésednél is írtam, ez durva beavatkozás lenne a magánéletbe. Megfelelő intézkedésekkel azonban ez a helyzet megelőzhető illetve kezelhető.
Teljesen felesleges olyan drasztikus lépseket hozni, amik ilyen szinten beavatkoznak az ember életébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!