Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Látta valaki a neten a videót,...

Látta valaki a neten a videót, amiben lefejezték azt a 12 éves gyereket azok az aberrált emberek?

Figyelt kérdés
Rettegek. Lehet mondani, hogy ne legyünk előítélettel ezek ellen, de annyira megbántam, hogy elindítottam a videót. Istenem, hát mit ártott egy ekkora gyerek? Lehetetlen, hogy ennyire elszabadult a gonosz az emberekben! Szavakat nem találok és komolyan elkezdtem félteni a családom.

2016. júl. 22. 13:42
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
23%
Ezek a filmek azt bizonyítják mennyire szabadabb és szerencsésebb helyen létezünk . Egyelőre . A kánikula csak ízelítő és a viharok , ott ez normál . Veszélyes állatot rovart üzletekbe (ez egyik marhaság , ottaniak kerülik ezeket itt keresik megvételre) látunk .A nyomorult és ámokfutó nálunk kevesebb még . Jogállamba élünk , van vizünk unalmunkba falatozhatunk nincsenek ósdi primitív szokásaink , aki nem szimpi lekoptatjuk . Addig örülj míg ezeket élvezheted és a kormányt ellenzéket szidhatod és nem az életed mented minden pillanatban .
2016. júl. 22. 14:17
 12/30 anonim ***** válasza:
77%
Őszintén szólva annyi ilyet láttam már az interneten, hogy totálisan immunis vagyok rá, semmilyen hatást nem vált ki belőlem egy videó.
2016. júl. 22. 14:22
 13/30 anonim ***** válasza:
74%
A legdurvább mégis az, hogy annak ellenére, hogy tudjuk hol vannak a központjaik, tudjuk több ezer tagjuk nevét, tudjuk kik a szövetségeseik és tudjuk honnan kapják a támogatást, még mindig nem vonultunk be oda és nem irtottuk ki az összeset. 3-4 kommandós különítmény le tudná vadászni a vezetőiket, nemzetközi olajembargókkal meg tudnánk fosztani őket a bevételi forrásuktól, az internet lokális lekapcsolásával és zavarásával pedig ellehetetleníthetnénk a kommunikációjukat, de neeeem, helyette csak ülünk és várjuk a következő támadást. Ezt nem Európáért kell megtenni, hanem azokért, akiket az ISIS ebben a pillanatban is elnyomás alatt tart és halálra kínoz.
2016. júl. 22. 14:22
 14/30 anonim ***** válasza:
28%

wttrw [link]

mivel egyre közelebb a valóság

ez az európai tinglitangli nem elég ilyen színvonalú életre hogy mindennap két liter édesvizet igyon mindenki abban fürödjön meg hogy húst gyümölcsöt egyen ez bizony millió ember munkája nem az európaiaké hanem az ázsiaiaké meg az afrikaiaké ők vannak lenézve viszont miattuk lehet ilyen élet itt nem azért mert ferike ügyesen ír fogalmazást vagy mert hú de jó filmet csinált valaki abból nem lesz semmi ez bizony ázsia főleg KÍNA és Afrika együttes eredménye

2016. júl. 22. 14:25
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok normális, hogy elindítottam, de még így is 3-4 percig remegett a gyomrom, miután megnéztem a telefonomon, kicsiben... Nem is csapta le a fejét egy az egyben, hanem abszolút nem humános módon vagdosta fokozatosan, iszonyú kínokat élhetett át. Inkább nem szeretnék visszaemlékezni rá. Ha gyerekem lenne szerintem még érzékenyebben érintene. Persze, hogy tudom, hogy ez egy könyörtelen világ, de valahogy látni más, mint beszélni róla.
2016. júl. 22. 14:27
 16/30 A kérdező kommentje:
Magam sem értem. Ismétlem: soha nem indítottam még el hasonló videót sem. Ezért is vagyok a sokk hatása alatt. Elképzelni sem tudom, hogy lehet azt az állapotot elérni, hogy immunis legyek rá. Eddig homokba dugtam a fejem. A lelkivilágomnak jót tett, de pont úgy vagyok, mint az a bizonyos unokatesó. Egyszercsak megvilágosodott a világ. Őszintén nem értem, hogyan pártolhatja bárki is azt, hogy nálunk is esély legyen hasonlókra. Őrület.
2016. júl. 22. 14:28
 17/30 A kérdező kommentje:

14!

Milyen képet linkeltél? Nem merek rákattintani.

2016. júl. 22. 14:30
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt írja, hogy ilyen kép nem található.
2016. júl. 22. 14:33
 19/30 anonim ***** válasza:
53%

csak ezt [link]

morpheusos welcome to the real world

szívás de ott ezmegy már évek óta sőt ha a háborúkat nézzük évtizedek óta afrikában is van gyerekmunka sőt akár azt is mondhatnánk hogy itthon is hiszen amíg valaki nem tanul normális szakmát addig is kénytelen dolgozni és ki is használják szóval rohadtul ilyen a világ nagyon nagy kamu hogy mindenki happy csak azért nem él jól mert kultúrálatlan

2016. júl. 22. 14:38
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
...és ez csak egy az ottani szőrnyűségekből.. pl mutatták hogy egy ketrecbe zárt 5-6 embert engednek bele kénsavba szép lassan... gondolj bele, vagy ink ne
2016. júl. 22. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!