Látta valaki a neten a videót, amiben lefejezték azt a 12 éves gyereket azok az aberrált emberek?
Hány éves vagy?
Miért indítottad el a videót?
"Lehet mondani, hogy ne legyünk előítélettel ezek ellen"
Valamit félreértesz. Az előítélet nem azt jelenti, hogy a gyilkosokat futni kell hagyni vagy szeretni kell. Azokat le kell csukni vagy ki kell irtani. Demokráciában az első, de ahol ennyi van, ott ez nem megy, marad a második.
Az előítélet az, amikor az "ezek"-et kiterjeszted "nem csak ezek"-re, hanem mondjuk azokra is, akik épp ez elől menekülnek.
Amúgy a kérdésedre a válasz: nem, nem láttam, mert nem vagyok sem perverz sem mazochista, hogy ilyesmit nézzek.
Kérdező, olyan vagy, mint a 32 éves, hitgyülis unokatestvérem, aki múlt héten jött rá, hogy a világ milyen gonosz és mennyien szenvednek benne.
Nem értem amúgy, hogy ti eddig hol a francban éltetek...
Nem,köszönöm, kerül az ilyen videókat. Még a sima fail videókat se szeretem.
AZ ISIS-szel szemben nyugodtan legyél előítéletes. Azokkal szemben, akik nem érdemlik meg, viszont ne.
Amúgy ha megnyugtat, az áldozat szempontjából rohadt mindegy, hogy egy ISIS-es fejezi le Damaszkuszban vagy szíven lövi Párizsban, esetleg egy francia bombázó röpíti levegőbe az esküvőjén. Egyiktől sem szenved sokáig.
33.
Nem tudom. Nem is szoktam soha ilyen iszonyatokat megnézni, talán nem is hittem el vagy nem fogtam fel, hogy mit lathatok . Igenis azért rettegek, mert ez egyre durvább, egyre közelibb és egyre fenyegetőbb. Hihetetlen, hogy még mindig nem került pont erre a bevándorlók c. fejezetre.
Soha nem gondoltam, hogy az én életemben lehet még ennyire másodpercekre egy óriási katasztrófa. Pedig elvileg a mai kor embere intelligensebb...
Kedves 6!
Eddig is itt éltem, csak az elején másképp gondolkodtam. Elsőre a sajnálat a menekülőkkel szemben. Nem is fordult meg a fejemben, hogy velük jöhetnek "ál"menenültek. Aztàn ...nem is tudom. Úgy vagyok ezzel, hogy amíg nem közvetlen a tapasztalat, addig nem intenzív a felismerés sem. Mivel eddig soha nem láttam még csak hasonlót sem, ezért nem is ért el az agyamig, hogy ez lehetséges. Sokkolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!