Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha ti rendőrök lennétek,...

Ha ti rendőrök lennétek, kiállnátok a Liget-védők mellett?

Figyelt kérdés

Csak mert arra gondolok, hogy kénytelenek őrizni ott a területet, különben kirúghatják őket, és mondjuk pl van gyerekük is; de ők mondjuk nem arra laknak, az ő gyerekük ott tudjon rohangászni, de hogy miből adnának nekik enni, ha azt mondják, hogy nem vállalják ezt, mert elveik ellen való. Csak akkor nem kapnak fizetést, és miből fognak élni, amíg nem találnak új melót. Mert valamelyik tv-műsorban mondta is az egyik ember, hogy nem értenek egyet, és nincs ínyükre a rendőröknek, hogy a környezetvédőket kell távoltartani attól a területtől, miközben velük értenek egyet.

:(

2016. júl. 9. 14:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
9: "észbelileg"? Az meg mit jelent?
2016. júl. 9. 16:30
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. júl. 9. 21:10
 13/20 anonim ***** válasza:
Ez a munkájuk, nem tehetik meg, hogy szembe mennek a paranccsal, ez van.
2016. júl. 9. 21:52
 14/20 anonim ***** válasza:

Számomra értelmezhetetlen a kérdés, mert nincs az a krízishelyzet, amelyikben én felszerelnék rendőrnek.

Nekem a szerdai és korábbi, hasonló bevetésekről Várnai Zseni (sz. Weisz Eugénia) 1911-ben megjelent versének - „Katonafiamnak" - a refrénje jut ut eszembe:

„Ne lőj fiam, mert én is ott leszek!"

Egy megélhetési rendőr számára pedig - ha kivételesen nem szakbarbár, mint a szignifikáns többség, és halotta vala legalább ezt az egy sort - ez a verssor értelmezhetetlen.

Ezt használja ki a Hatalom, amelyik mindig a gyengébb ellenállás irányába mozdul el! (A definició /Nagybocsai Bocsai/ Sárközy Tamás /Ottó Gulya József/ jogászprofeszortól származik.)

2016. júl. 10. 13:35
 15/20 anonim ***** válasza:
49%
javítás: hallotta
2016. júl. 10. 13:37
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezeket a válaszokat is!
2016. júl. 10. 23:46
 17/20 NigelB ***** válasza:

10/16

Finoman szólva, nagy barom vagy te. Belegondoltál, miket irkálsz?

2016. júl. 11. 09:57
 18/20 anonim ***** válasza:
24%

ma 09:57

Igen belegondoltam.

Egyértelműen kijelenthetjük, hogy a drogos hippik vagy gyűlölik a város megszépülését vagy pedig annyira buták és tájékozatlanok, hogy azt sem tudják mi ellen tüntetnek.

De én elmagyarázhatom, ha tudom, hogy elolvasod.

2016. júl. 11. 23:30
 19/20 anonim ***** válasza:
33%

Senkit nem érdekel miről szól az egész beruházás, de 0%-ra lepontoztatok.

Innen is látszik a GYK politika kategóriájának a színvonala, a többség a végletekig elvetemült és nácikat megfélemlítően gyűlölködő liberális terroristákból áll.

2016. júl. 13. 00:37
 20/20 NigelB ***** válasza:

# 19/19

>> nácikat megfélemlítően gyűlölködő liberális terroristákból áll <<

Mit gondolsz miért vagy nullára pontozva? El kellene menned orvoshoz. Hátha még lehet segíteni. Csak azért, mert épeszű ember nem ír ilyet. :(

2016. júl. 13. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!