Ha ti rendőrök lennétek, kiállnátok a Liget-védők
mellett?
Figyelt kérdés
Csak mert arra gondolok, hogy kénytelenek őrizni ott a területet, különben kirúghatják őket, és mondjuk pl van gyerekük is; de ők mondjuk nem arra laknak, az ő gyerekük ott tudjon rohangászni, de hogy miből adnának nekik enni, ha azt mondják, hogy nem vállalják ezt, mert elveik ellen való. Csak akkor nem kapnak fizetést, és miből fognak élni, amíg nem találnak új melót. Mert valamelyik tv-műsorban mondta is az egyik ember, hogy nem értenek egyet, és nincs ínyükre a rendőröknek, hogy a környezetvédőket kell távoltartani attól a területtől, miközben velük értenek egyet.
*Márminthogy a szemükben az látszik, valami ilyesmi, hogy ők ezt nem akarják.
2016. júl. 9. 14:29
2/20 anonim válasza:
" A szemükben az látszik" DDDDD
2016. júl. 9. 14:33
3/20 A kérdező kommentje:
*Ja és csak hogy tartanak tőle talán, hogy kirúghatják őket, nem tudom, hogy meg lettek-e félemlítve ezzel, hogy fenyegetve, hogy elbúcsúzhatnak az állásuktól. Mert én nem hallottam. Csak gondoltam, hogy közrejátszhat esetleg. De ha mindannyian azt mondanák mondjuk, hogy bocsi, de ezt most nem tudom elvállalni, mert megviselne, hogy segédkezek egy természetrongálásban. Meg pl amúgy volt valami sztori, hogy valami 90 éves nénike valami erdő szélén lakott, és kislány kora óta oda járt az erdő szélére gombát szedni, és akkor egyszercsak jött valami huszonéves srác, és feljelentette természetkárosításért, és meg is büntették a nénit, pedig csak gombát szedett, és már oda járt kiskora óta, amikor még nem is volt semmi ilyen előírás, hogy pont ott nem lehet gombát szedni.
2016. júl. 9. 14:35
4/20 A kérdező kommentje:
"" A szemükben az látszik" DDDDD"
Hát azt mondta, hogy közel ment, és látta, hogy nem fűlik ehhez az egészhez a foguk. De megmutathatom, melyik műsorban volt amúgy.
2016. júl. 9. 14:36
5/20 anonim válasza:
Nem.
2016. júl. 9. 14:41
6/20 anonim válasza:
Nem vagyok orbánfób, így nem.
Másrészt azt se tudom mi a terv, ahogy a hőbörgők se, csak tüntetnek, mert Orbán!!444
2016. júl. 9. 14:50
7/20 anonim válasza:
Mivel egy rendőrnek nem igazán lehet önálló véleménye, így nem. Nem állnék ki mellettük, mert nem ezt kaptam parancsba.
2016. júl. 9. 15:29
8/20 anonim válasza:
Na! többek között ezért sem lennék semmi pénzért sem rendőr.
2016. júl. 9. 15:31
9/20 anonim válasza:
Aki rendörnek áll anélkül, hogy tudná, az erőszak szervezet, az egyén PARANCSOT hajt végre, a felettesei mondják meg, miről mit gondoljon az ne tegye, mert észbelileg alkalmatlan!
2016. júl. 9. 15:43
10/20 anonim válasza:
Ha a Ligetvédők közül csak egynek is meg lenne az IQ-ja 80, akkor igen!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!