Megszavaznád a külhoni magyaroknak a kettős állampolgárságot?
Tisztában vagytok kedves nem-mel válaszolók, hogy ezzel azt jelentitek ki, hogy a határon túlon élő testvéreink nem magyarok? Ez szerintem a legocsmányabb árulás ami létezik. Még ha igaz is lenne az hogy lennének veszélyei annak hogy állampolgárságot kapnak... akkor is azt mondanám hogy nem számít, mert ez olyan mintha az anyámat tagadnám ki a családomból.
Ilyen gondolkodással sose fog kijutni magyarország abból a válságból amiben évszázadok óta vergődik. Ezen nagyon gyorsan el kellene gondolkoznotok.
testvéreim?
Ezt a baromságot :S
Tisztában vagyok de attól tartok nem arra gondolok amire te, világosíts fel kérlek, mit tud csinálni?
Úgy tűnik itt sokan inkább mszpsek mint magyarok. Új nép születik!
Hihetetlen és elkeserítő, hogy ennyien nemet válaszoltak... Szégyen. Szégyellem, hogy ilyen emberek élnek ebben az országban.
:(
A válaszom igen.
Már bocsi de az mszp-s, az lmps-s, az mdf-es,a............ nem magyar?
Hogy van képetek ilyet mondani? Csak a fideszes a magyar?
08:02-nek: most nem azokról van szó, akik elhagyták az országot, hanem azokról, akik a lecsatolt területeken "ragadtak".
Én megadnám az állampolgárságot, de csak egyféleképpen:
- oda szavazhat, ahova adózik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!