Kapott-e már valaki Erdélyből magyar állampolgárságot, és ha igen mennyi idő alatt?
Mi február vége fele adtuk le a papírokat és még mindig nem kaptunk időpontot az eskütételre...:(
Te mikor adtad be a kérelmet?
"Mi február vége fele adtuk le a papírokat és még mindig nem kaptunk időpontot az eskütételre...:("
előbb talán a honosítási okiratot kéne megkapjátok...
kérdező, román állampolgárként is dolgozhatsz törvényesen Hollandiában, csak munkavállalási engedélyre van szükséged
>> Én is beadtam a kérelmet és nagyon sürgős lenne...
Egy beadott kérelem még nem jelenti azt, hogy meg is adják...
Nagyon nagyon köszönöm a válaszokat!
Én április 7-én adtam be, azt mondták kb. 4 hónap.
Második válaszoló: Nagyon bíztató az hogy valaki már megkapta, aki márciusban adta be a kérvényt stb. Remélem én sem kell sokáig várjak..
Első válaszoló:az okiratot megkaptátok vagy még azt sem? Semmi visszajelzés? És hol adtad be?
Előző válaszolónak: Tudom hogy itt is lehet törvényesen dolgozni de nagyon hosszu az eljárás, több mint 1 évbe is belekerülhet..
Bocsánat , most látom hogy azt irtam hogy "román állampolgárként nem dolgozhtok törvényesen", nem erre gondoltam, hanem arra hogy sok engedély megszerzése nélkül nem dolgozhatok sajna :)
Várom a további válaszokat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!