Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek Orbán Viktor...

Szerintetek Orbán Viktor jellemében nem emlékeztet kicsit Hitlerre?

Figyelt kérdés
A kérdés nem provokáció, sértegetés, vagy hasonló, és nem is eszmékről van szó, hanem úgy a megjelenése, a jelleme. :D Teljesen ártatlan kérdés, a magam részéről egyébként is pártatlan vagyok. Csak ez már régebben feltűnt a beszédeiből, a környezetemben van, aki egyet ért, de kíváncsi vagyok, másoknak is feltűnt-e. Ismétlem, NEM az eszmékről van szó!
2010. ápr. 13. 06:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem is inkabb Vona hasonlit Hitlerre... Sot meg inkabb Szegedi, csak o nagyon buta...
2010. ápr. 13. 08:20
 12/20 anonim ***** válasza:
Én is párttatlan vagyok és szerintem is nagy a hasonlóság!Ezt sokaktól hallani.Volt is régebben egy cikk,ahol "felcsúti Hitler"-nek nevezték.
2010. ápr. 13. 08:51
 13/20 anonim ***** válasza:
49%
Inkább vona emlékeztett egy kicsit Hitlerre mert ő a fasiszta párt vezetője.
2010. ápr. 13. 09:22
 14/20 anonim ***** válasza:
Már önmaga a kérdés szar. Aki ilyen ökörségeket kérdez, sikeres nem lehet...
2010. ápr. 13. 11:13
 15/20 anonim ***** válasza:

én inkább Vona Gábort hasonlítanám Hitlerhez, lesz@rva a Jobbik=NSDAP dolgot...

Vona beszédei jobban hatnak a népre, ellenben Orbánéval, az ő beszédét altatódalba kellene foglalni, Vona hangulatokat is meg tud jeleníteni, Orbán meg monoton hangnemben mondja a f@szságait. Hitler igazából 1000x jobb szónok volt, mint Vona, de ezt most hagyjuk.

Tehát a válasz: NEM

2010. ápr. 13. 11:18
 16/20 anonim ***** válasza:

Annyiban valóban hasonlít, hogy Hitler is politikus volt, meg Orbán is az. Sőt, talán még annyiban is, hogy mindkét embernek elhivatottsága volt a nemzete felé. Mindketten jól tudtak beszélni a tömegekhez, és mindketten erős kézzel irányították a pártjukat. Senki nem lehet hosszú távon sikeres politikus ezek nélkül a tulajdonságok nélkül.

Minden másban azonban nagyon különböznek.

2010. ápr. 13. 12:31
 17/20 anonim ***** válasza:
nem
2010. ápr. 13. 13:19
 18/20 anonim ***** válasza:
10%
mindkettő törpe meg indulatos, ja....azé a Fletó szebb volt külsősegelben, magas, csinos, sőt a bajnai is.. a baloldali politikusok szebbek:DDD (pártatlan vagyok egyébként)
2010. ápr. 13. 20:10
 19/20 anonim ***** válasza:
De igazad van, megnéztem egy h beszédet meg egy viktor beszédet és sok mindenben hasonlítanak egymásra, félreértés ne essék, legális oldalon néztem a neten.
2010. jún. 28. 18:39
 20/20 anonim ***** válasza:

Kicsit igen.

De jobb lenne ha nem emlékeztetne... Mi jöhet még?

Nagyon sokára bukott meg, legszarabb jellem mellet is...

2012. jan. 3. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!