Orbán engem az afrikai diktátorokra emlékeztet, akik a magánhadsereggel körbeveszik magukat, mert félnek a néptől. Vélemény?
Ez valóban a TEK dolga? ÉS ha igen, ez azt jelenti, hogy a miniszterelnök úr egy demonstrációt terrorcselekménynek tart?
Eléggé visszatetsző dolog, hogy szépen fejezzem ki magam. Ha Gyurcsány hasonlóval bízza meg a rendőrséget, ahhoz mit szóltak volna az emberek?
Én nem tartom Ov-t diktátornak, de az tény hogy a " senki ne szóljon bele hogy mit csinálok egy országgal" nagyon a diktátorok szóhasználatát idézi.
Miért nem lehet azt mondani!
Köszönöm a jótanácsot, amit 20 éve keresztűl megszívleltünk. De mmost ennek a korszaknak vége, mert csak azt alkalmazzuk ami a nemzeti egységnek megfelel.
Mi a különbbség?
Hogy az egyik politikai szlogen, adiktátorok kedvenc idézete, a másik meg udvariasan közli hogy coki van!
Olvasgass azért kicsit az afrikai diktátorokról, ajánlom figyelmedbe pl. Idi Amint, jópofa emberke volt.
És ha egy kicsivel többet megtudtál az afrikai diktátorokról, gyere vissza egy mea culpa-ra. :)
Azért ne túlozzunk,de az én szívemet örömmel tölti el az ő félelme.
Hisz ahogy írták már előttem 2006-ban elkezdte lakatosi munkáját a kordon bontással.
Most meg visszaépíti?
Napoleon + Hitler alacsony volt.
Es Orban is alacsony. Amugy meg a legtobb alacsony emberre jellemzo, hogy vedekezeskent elore tamadnak. Persze csak szavakkal.
37F
15:43
"Én nem tartom Ov-t diktátornak, de az tény hogy a " senki ne szóljon bele hogy mit csinálok egy országgal" nagyon a diktátorok szóhasználatát idézi."
A többség megválasztotta Orbánt.
Majd ha a többség megint a kedvenc féleszű Feridet választja meg, akkor jogos lesz követelni, hogy Ferike határozza meg az ország politikáját és ne Orbán.
Azt kellene felfogni, hogy Orbán nem lottón nyerte a miniszterelnöki megbízatását, hanem a többség ezzel egyetért. Persze tudom, egy magyarországi baloldali számára felfoghatatlanul bonyolult dolog a demokrácia. Mégis, meg kell próbálni megérteni.
nem akarok nagyon offolni, de
"hanem a többség ezzel egyetért"
nem allja meg a helyet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"hanem a többség ezzel egyetért"-ETT tavaly a valasztason!!! De ez koszonoviszonyban nem all a mai helyzettel.
37F
37F
Mire alapozod a véleményedet?
Azt ne mondd, hogy te is egy csalódott Fidesz-szavazó vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!