Az Angol és Orosz huligánok megmutatják az EB-n hogy milyen az "Európai Kultúra"?
Figyelt kérdés
Mert sokszor a bevándorlók ha valamit tesznek akkor ezt szokták mondani hogy az "európai kultúra" ezt nem tűri. És lássunk csodát két nemzet (egyenlőre csak kettő) huligánjai rombolnak és törnek zúznak....tegnap este az oroszok még kisgyerekes családokat is kergettek a stadionban.2016. jún. 12. 09:06
11/13 anonim válasza:
Nem akarok nagyon beleszólni, csak egy kicsit. :)
Bár a kérdés valóban durva általánosítás, én nem olvasok ki belőle sem migránsimádatot, sem azt, hogy a kérdező szívesen beengedné őket. Pusztán összehasonlításképp említette a migránsokat, szerintem.
Bár lehet én olvastam rosszul a sorok között, bár inkább a lónak ama bizonyos másik oldalát érzem egy-két válaszban. :)
12/13 anonim válasza:
még mindig jobb mintha lefejezés lenne
13/13 anonim válasza:
ha a saját lakásomban török-zúzok, elég gáz, és jócskán kiszúrok magammal, de hogyha vendégségben, más lakásában rumlizom, az nagyobb pofátlanság mégiscsak, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!