Az Angol és Orosz huligánok megmutatják az EB-n hogy
milyen az "Európai Kultúra"?
Figyelt kérdés
Mert sokszor a bevándorlók ha valamit tesznek akkor ezt szokták mondani hogy az "európai kultúra" ezt nem tűri. És lássunk csodát két nemzet (egyenlőre csak kettő) huligánjai rombolnak és törnek zúznak....tegnap este az oroszok még kisgyerekes családokat is kergettek a stadionban.
Megint egy véresszájú migránsimádó. Elárulnád kérdező, hogy miért van ez a beteges vágyad milliónyi ide nem illő, teljesen más kultúrájú, értékrendű, a helyiekkel összeférhetetlen ember beáramlása iránt? Mindig mindenki megvert a gyerekkorodban, hogy ennyire utálod a saját fajtádat (európai embereket)?
2016. jún. 12. 09:17
2/13 anonim válasza:
# 2:
"Mindig mindenki megvert a gyerekkorodban, hogy ennyire utálod a saját fajtádat (európai embereket)?"
Az lehetetlen hiszen a mi európai, keresztyén kultúránkba nem fér bele az iskolai megfélemlítés és bántalmazás, azt migránsok, és más kisebbségek csinálják.
2016. jún. 12. 09:19
3/13 A kérdező kommentje:
Látom nem tetszik egyeseknek az igazság. Még is a képek-videók tanúsítják mi történik. Másrészt az #1-esnek üzenem azok akik bent vannak a stadionba névvel kellett regisztrálniuk, nem béreltek fel senkit. De tudom az összeesküvés elméletek mindig jó dumák egyeseknek.
2016. jún. 12. 09:31
4/13 anonim válasza:
A focihuligánok?
Azok nagy része hülye proli, ne vedd őket egy kalap alá még a szurkolókkal se!
2016. jún. 12. 09:40
5/13 anonim válasza:
Az angol és orosz fiataloknak egy kis nézeteltérésük támadt az eszmecserük során, amit székcserével próbáltak megoldani.
Az európai kultúra pedig a Chartres-i katedrális, Bach, Shakespeare, Dante, Fra Angelico, Rubljov, Gyionyiszíj, Rembrandt, József Attila, Rilke... ... na és a többi ezer és ezer
Mi is a kérdésed?
2016. jún. 12. 09:46
6/13 anonim válasza:
Kedves kérdező? Oroszország nagyrésze Ázsia. Az egy dolog, hogy sokszor Európához sorolák oda, de az oroszokat én pl. nehezen tudnám európai népnek sorolni. U.I. ÉS 100 hülye alapján ne ítéld meg az európai kultúrát.
2016. jún. 12. 09:50
7/13 anonim válasza:
6-os...nem mintha Ázsi kultúrája nem lenne ragyogó kultúra de: Tolsztoj, Dosztojevszkij, Csehov, Gogol, az orosz ötök, a festők... és most hallgassunk egy kis zenét:
Utolsó én nem mondtam, hogy az ázsiai kultúra nem értékes. CSak annyivall pontosítottam, hogy Oroszország inkább ázsia, és nem európa. ÉS ha hiszed ha nem, szeretem az orosz irodalmat. NEm is ezzel volt bajom, hanem földrajzi szempontból..
2016. jún. 12. 10:05
9/13 anonim válasza:
de az oroszokat én pl. nehezen tudnám európai népnek sorolni " pedig földraji szempontból is európai - ha a népességeloszlást is figyelembe veszed...
Kultúráját tekintve meg mindenképp. Örülök, hogy te is szereted az orosz irodalmat, én is.
De mit is akart a kérdező kérdezni?
2016. jún. 12. 10:12
10/13 Koplárovics Béci válasza:
Tehát a kérdés újra (továbbra) is az, hogy azért, mert vannak állat módjára viselkedő emberek Európában, engedjünk-e be még több állat módjára viselkedő embert? Nézd, ha te jól érzed magad köztük, akkor hajrá, lehet menni közéjük. Én, mint focidrukker, kösz, de nem kérek az ilyen viselkedésből (egyikből sem), ezért nem megyek közéjük. Te megjártad már Szíriát mostanában, esetleg a török menekülttáborokat, ha már annyira oda vagy értük? És miért nem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!