A lopni (néha emelett még ölni is) szándékozó betörőket elijeszti hét-nyolc "félelemkeltő" őrző-védő és juhászkutya? Dobermannok, komondorok és kuvaszok hét-nyolc egyede? Illetve rendőrségre, őrző-védő céghez jelző infrasorompó?
Kettes, inkább nem mondok semmit. :) "Betörők", na! :)
Olyan megyében élek (a környezőkről pedig inkább nem is nyilatkozom!), ahol sok a fosztogatás (és sajnos ahogy írtam a gyilkosság is), ezt kívánnám megelőzni, mert azt beszélik, hogy a "félelmetes" ebek azért még mindig visszatartják őket. (Plusz megfelelő helyre jelző infrasorompó.) Igaz lehet ez?
Szépen eltűnt a kommentem, mától a cigókat úgy hívom, hogy "aki nem nevezünk nevén". Szóval ott tartottunk, hogy:
Úgy érted, akiket nem nevezünk nevükön?
Ketteske - aki mostantól ötöske is - én is pont ezt írtam! :) "Valakiket" nagyon zavart a beírásod. :D
De hogy firkantsak valami ahhoz is, melyet utoljára kérdeztél: arra válaszoltam a második hozzászólásomat (ami jelenleg a hármas). Teccikértenyi? :P
Nem minden kutya fogad el mástól kaját, vagy ha nem személyesen a gazditól kapja. Két ilyen kuvasz bőven elég tud lenni. Nem semmiért voltak a kipusztulás határán 1945-ben, amikor bejöttek az alföldre a hős felszabadítók.
De hogy a konkrét kérdésre válaszoljak, nem biztos, hogy elijeszti a rossz akarókat, viszont akkor keserves csalódás lehet a részükről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!