Ha nem viszik ki a multik a pénzt az országból, akkor hová teszik a milliárdokat?
"Nem foglaltam állást, de érdekelne ezt hogy olvastad ki?"
Ez engem is érdekelne, ha megengeded.:D
"attól még, hogy a CBA elnök költi el a pénzed külföldön, az jobb, mint ha az Angol tenné? :-D"
Igen, nyilván a CBA elnök a teljes bevételt külföldön költi el.
Szépen fellázadtatok, nagyon megy a magyarázkodás meg a mosdatás.
# 25/26 Időpont ma 20:42
Miért, szerinted mire áldoz őnagysága idehaza? Fizet rezsit, meg vásárol a saját boltjában, oké. Az autóját nem biztos hogy kecskeméten vagy győrben tették össze, a szórakoztató elektronikája sem magyar... soroljam még?
Szánalmas ez a hozzáállásod. A probléma nem a multiknál kezdődik, hanem a mindenkori kormánynál.
Miért szánalmas?
Én csak felraktam egy kérdést, mert már többször olvastam, hogy a multik nem viszik ki a pénzt.
Akkor mit csinálnak vele?
Erre meg akart etetni a haverod ezzel a szarral, hogy mert a Tesco 28 milliót adományozott.
Hűha, a több milliárdból.
Majd mikor jól bebuktátok akkor kezdtétek a hisztit, ahogy most is vergődsz, hogy a CBA elnök minden forintját külföldön költi el...Mintha ez változtatna a lényegen.
Szal mind a ketten tudjuk, hogy fáj, nagyon fáj nektek ez a kérdés, pillanatok alatt millió fröcsögés, mert szegény multi!444!
# 26/26 Időpont ma 20:51
Itt csak te fröcsögsz kicsike. Mi éppen röhögünk rajtad. Meg a másik accountodon is. :-)
Elősször is:
Szánalmas vagy, nagyon
Kiviszik a pénzt, vigyék. De az előtte meg lesz adózva, és amikor bejött a tesco majdnem fele ennyi volt az euro.
És aki államkötvényt vesz, az se fogja itt befektetni, most akkor mi van? viszik ki a pénzt repülővel, jajjaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!