Fiatalok! Miért léptek le az országból?
A munkás kezekért más országban nem 80-120 ezret fizetnek.
Ezért mennek el.
Akinek nem gazdagok a szülei,annak itthon semmi esélye.
Írj okot, miért kéne itt maradnunk?
Én jelenleg 21/F vagyok, ha minden jól megy, 2 éven belül befejezem az egyetemet és mérnökinformatikus leszek. Emellett már most felsőfokon beszélek angolul és középfokon németül.
Miért maradjak, mi várna rám itt? Nem is a pénz a legnagyobb gond, mert Magyarországon is könnyedén meg lehet keresni 300-400 ezer forintot, hanem maga az ország. Úgy rossz az egész, ahogy van.
Az emberek ott tesznek keresztbe a másiknak, ahol tudnak, a közhangulat kritikán aluli, az egészségügy, a közbiztonság, az egész állam irányítás pocsék. Nyugdíjam nem hiszem, hogy lesz és még sorolhatnám.
Akkor miért is maradja? Ha például kimegyek Svájcba, ahol a képesítésemmel 70 ezer frankos éves jövedelemmel kezdhetnék, mint pályakezdő, ahol működik az állam és normális életem lehetne? Vagy Norvégia! Ugyanez a helyzet. Vagy Ausztrália! Minek válasszam magamnak a rosszat, ha van lehetőségem?
Én is Nyugaton élő magyar fiatal vagyok de én tervezek hazaköltözni.
Egyszerűen csak azért mert hiányzik a hazám.
Na meg persze azért mert a magyar vidéken a megspórolt pénzemből egy lakást vehetek, itt meg egy kutyaólat se tudnék.
Ja,értem.
Neked lehet külföldön dolgozni.
Másnak nem.
Ha neked ennyi elég volt,költözz haza!
Senki nem tart vissza.
Csak tudod,ha még lakást veszel,azt fenn is kell tartani.
Az sem egyszerű ilyen keresetek mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!