Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Te lelépsz az országból?...

Te lelépsz az országból? Esetleg már leléptéL? Lenézed azt aki elhagyta az országot egy jobb életért?

Figyelt kérdés
2016. febr. 3. 09:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%

Nem lépek le. Olyan volt az előző munkám, hogy rengeteget utaztam. Nem volt olyan hely, ahol el tudtam volna képzelni az életem. Ott lenni pár hétig, esetleg ha nagyon tetszik, akkor pár hónapig. De odaköltözni, azt nem.

Persze ha a munka úgy hozza, akkor megyek. De direkt nem keresem a lehetőséget, hogy elmenjek.

Nem nézem le, aki külföldön találja meg magát.

De azokat igen, akik szidnak itthon mindent, közben meg pl. minimálbérért mosogatnak és egy kis lyukban laknak 4 másik idegennel. Itthon meg ennél jobb életük volt.

2016. febr. 3. 10:00
 2/15 anonim ***** válasza:
72%

Apukám már lelépett (Németországba) 4 éve. Anyukám idén megy ki február végén, március elején.

Én pedig a párommal jövőre tervezem a "kimenetelt".

Egyáltalán nem nézem le azokat,akik elmennek innen. Csak sajnálni tudom,hogy a megélhetést,és a jövőt ebben az országban nem, vagy csak rettentő nehezen lehet biztosítani.

19/L

2016. febr. 3. 10:20
 3/15 anonim ***** válasza:
90%

Attól függ, hol találom meg a lehetőségeket, jelenleg itt is megvan minden. Persze azért nem árt nyitott szemmel járni..

Más helyeken sem könnyebb , csak esetleg többre lehet menni.

2016. febr. 3. 10:29
 4/15 anonim ***** válasza:
96%

A kérdéseidre: Nem. Nem. Nem.

Az egyén szabad, és maradjon is szabad.

Aki menni akar, menjen!

Aki maradni akar, maradjon!

Aki nem is gondolkodik ilyenen, ő dolga.

Másról véleményt alkotni, fikázni, értelmetlen. Törődjön mindenki saját magával!

2016. febr. 3. 10:29
 5/15 anonim ***** válasza:
93%

"Bárcsak elmennél, odavaló vagy. Remélem hamar beledöglesz a génmódosított növények zabálásába."

Lehet, hogy azért menekülnek innen annyian, hogy ne kelljen ilyen kedves emberekkel együtt élniük, mint te.

2016. febr. 3. 10:37
 6/15 anonim ***** válasza:
27%
4-es összefoglalta miért jó orbánisztàn...
2016. febr. 3. 10:39
 7/15 anonim ***** válasza:
63%

Nem lépek le. Már pár éve külföldön vagyok bejelentve mert így többet keresek. Mások ki is költöznek, kint jobbak a bérek, de ez nem tegnap óta van így, ezzel nincs is különösebb gond, még profitálhat is belőle hosszabb távon az ország.

Aki viszont kintről teli szájjal szidja a hazáját - mert ugye a magyar fórumokról azért nem tud leszakadni - azt igenis megvetem.

2016. febr. 3. 10:50
 8/15 anonim ***** válasza:
14%

"4-es összefoglalta miért jó orbánisztàn..."

Szóval Orbán tehet róla, meg a kormány, meg az ország, hogy idejött egy troll beszólogatni :)

Na nekem ez nem tetszik.

2016. febr. 3. 10:54
 9/15 anonim ***** válasza:

Én nem nézem le azt sem,aki megy,azt sem,aki marad.

Inkább mindkettőt sajnálom,különböző okokból.

2016. febr. 3. 10:56
 10/15 anonim ***** válasza:
88%
valószínűleg nem lépek le, és nem nézem le aki elhagyja az országot, mivel a szíve joga, viszont az elszomorít hogy ennyien utálják Magyarországot
2016. febr. 3. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!