A migránspártiak között sok bölcsész, szociológus meg művész van?
Nem hiszem, hogy valaha is készült volna ilyen felmérés.
Az viszont igaz lehet, hogy a magasabban képzett, nyelveket beszélő, világlátott emberek (művészek, tudósok, értelmiségiek) befogadóbbak minden tekintetben.
Az alacsonyan képzett, műveletlen, iskolázatlan embereket jobban tudja befolyásolni a gyűlölet- vagy félelemkeltő propaganda, mégha eredendően jószándékú, tisztességes emberek lennének is.
Van itt a belvárosban egy arab fogászat, H-val kezdődik a neve. Nem írom le, melyik az, nem is fontos.
No, egyszer elmentem oda...
Cseng-cseng... cseng cseng...
- Jó estét, mit óhajt?
- szia cica, szerinted mit óhajtok éjjel 1-kor egy fogászati rendelőben?
- Szólok a doktor úrnak...
- Jo napot. Miben segithetek.
- Szevasz Ahmed, de régláttam a füstös képed, begyulladt egy őrlőfogam, a bal alső hatos.
- Nem Ahmed vagyok.
- Tőlem lehetsz a török szultán is, koma, adj már másfél adag lidocaint, meg írj fel antibiotikumot.
- Hol fáj? Mi fáj?
- Ahmed, szerinted ha éjjel egykor becsengetek egy fogászatra feldagadt pofával, akkor szerinted a s*ggem fáj?
- Jojjon be, foglaljon helyt.
- Jól van Ahmed, értjük mi egymást. Te figyelj, adjad már azt a k***a lidocaint, mert sajog mint állat. Ejj, azanyádúristenit, vastagabb tű nem volt?
- Fajdalom?
- Nem, Ahmed, mazochista vagyok, épp ejakulálok.
- Zsibbad a szaj?
- Zsibbad, bakker, még a tököm is zsibbad, jóféle cuccot toltál be, tesó.
- Megnezem.
- Ahmed, bameg, mi a francot akarsz csinálni azzal a henteskéssel?! Ember, be van gyulladva az ínyem, ha megpiszkálod, itt helyben a paradicsomba küldelek!
- Kell neki kezeles.
- Ahmed, bameg, nem látod, hogy gyulladt a fogágy? Vidd innen azt a hegyes vackot, mert megmetéllek vele!
- Ha nem kell kezeles akkor rossz lesz.
- Ahmed, a lidocaintól tompult a fájdalom, de az ínyem be van durranva, ha ezt megpiszkálod, én megkeresztellek...
- Nem vagyok Ahmed.
- Írjál már fel antibiotikumot a gyulladásra, oszt hadd húzzak innen a vérbe, koma!
- Tessek, itt recept. Egy hetig szedni, utana vissza kell jonni kezelesre.
- Persze, füstös koma, naná, hogy ide fogok visszajönni. Addig állj féllábon, mire én ide megint beteszem a lábam.
- Jo ejszakat!
- Neked is, akárhogy hívjanak.
Hejj, eltűnt a válaszom, vajon az nem volt polkorrekt, hogy a társadalomtudományi kar egyes kisebbségi csoportok megismerésére beszélgetéseket tart, de erre általában olyan vendégeket hívnak, akik nem igazán reprezentálják a többséget.
Ők biztos megtalálják a szír fogorvost.
11.31
nem egészen ugyanígy írtad le az előző válaszodban ezt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!