Magyarország és Románia tényleg "Utálja" Egymást?
Sajnos a románok többsége utálja a magyarokat.
Egyébként ne tegyünk már úgy, mintha ugyanaz a felelősség terhelné a két népet.
Mi békében, nyugodtan éltek, ők költöztek be a mi hazánkba és ők vették el tőlünk.
Mi nem ártottunk nekik, nem gyűlöltük őket, ŐK KEZDTÉK, minden különösebb ok nélkül, csak mert a földünkre fájt a foguk. Ez becstelen, tisztességtelen dolog. Ők a hunyók.
"ŐK KEZDTÉK"
Aha, mi pedig öröktől fogva itt voltunk :D
umm... el nézést kérek ezért de MI VAN!!!
1.Ez a kérdés nem azért tettem ki hogy "Faji villongás" meg "háborúskodást" lássak, hanem kulturált véleményt és nem sértő véleményeket,
2. Biztos van ok arra hogy "gyűlöljék" egymást, de kérem, ez az egész egy gyerekes veszekedés, mindenki követ el a múltban hibát amiket meg bánik, de ne a múltat nézzétek hanem a jövőt és kész
3.Ez kb annyi mintha azt mondanám hogy Isten nem létezik, pedig akkor ki teremtette az univerzumot?
4.Én nem az olyan válaszokra vagyok kíváncsi ami csak Gyűlölködés
és 5. ---> Ha ennyire utálják egymást a Magyarok és a Románok attól még nem kell hogy ezt az egész világ tudja, én se szeretem a Németeket, mégsem híresztelem
"de kérem, ez az egész egy gyerekes veszekedés, mindenki követ el a múltban hibát amiket meg bánik, de ne a múltat nézzétek hanem a jövőt és kész"
Milyen gyerekes veszekedés?
Az, hogy elrabolták a magyar földet?
Hogy lemészároltak több százezer magyart?
Szerinted a tömeggyilkosság az gyerekes veszekedés?
Hogy adminisztratív úton erőszakos asszimiláció és magyarüldözés zajlik?
Hogy megbüntetik a székelyeket himnuszéneklésért?
Hogy nem tehetik ki a zászlók az épületeikre?
Hogy nem beszélhetnek magyarul az utcán, mert megverik őket?
Hogy nem látják el a kórházban a sérültet, ha nem románul beszél az orvossal?
Agresszív faji elnyomás van, a magyarság megszüntetése a cél.
Most, hogy az EU tagja Románia, már nem merik lemészárolni, gödörbe lőne, puskatussal agyonverni a magyarokat, de adminisztratív úton akarják őket elűzni vagy asszimilálni.
Ha Magyarország és Románia nem lenne a NATO és az EU tagja, igencsak elgondolkoznának Bukarestben, hogy fegyverrel mészárolják le a magyarokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!