Várjátok már a Magyarország-románia foci meccset? És ha igen akkor hogy? Lázban égtek már, előkerülnek a zászlók, sálak?
Figyelt kérdés
2015. aug. 31. 00:30
1/27 anonim válasza:
Remélem sok Erdélyi zászló lesz majd a helyszínen, és eléneklik a székely himnuszt! Románia ellen a legjobb győzelem egy győzelem!
2/27 anonim válasza:
Várom, de nem érdekel a foci egyáltalán. Akkor mért? Nos kocsmám van, és meccs esetén mindig angy a forgalom, most a szokásosnál is angyobbra számítok.
3/27 anonim válasza:
Hojojj, már egy hete nem alszok emiatt!!!
4/27 anonim válasza:
Amúgy mi a tétje? Mármint szerintem totál mindegy melyik veszít vagy melyik nyer. :D
7/27 anonim válasza:
4-es
EB-re való kijutás. Jelen állál szerint pótselejtezővel kijuthatunk. Ha nyerünk, akkor viszont biztos kijutó helyen leszünk (persze még nincs vége a selejtezőknek). Mondhatni, hogy végre megtörhetne a jég, megtörténne a csoda (akkor is ha nem mi nyernánk az EB-t)...
A másik tét pedig a rivalizálás nyílván... Úgy mint egy Fradi-Újpesten se mindegy egy tisztességes ferencvárosi vagy újpesti polgárnak hogy ki nyer... :)
Én személy szerint már nagyon várom... Kíváncsi vagyok hogy ez a Storck mit tud, és hogy mekkora hangulat lesz a stadionban...
8/27 anonim válasza:
Hát ha EB is lesz belőle kétlem h oly sok mindent megváltoztatna. Több múlik a szerencsén itt már mint a játékon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!