Várjátok már a Magyarország-románia foci meccset? És ha igen akkor hogy? Lázban égtek már, előkerülnek a zászlók, sálak?
Figyelt kérdés
2015. aug. 31. 00:30
21/27 anonim válasza:
Dzsudzsák 35-ről beveri ballal az oláhoknak!
Ha nem, akkor én rúgom úgy seggbe, hogy Isztambulig repül haza...
22/27 anonim válasza:
Tatarusanu meg áll a kapuban és kávét iszik?
23/27 anonim válasza:
Nagyon böszme Feri:Tőlem Szalai is berúghatja csak mi nyerjünk :)
24/27 anonim válasza:
Szalait a Mainzban nagyon csíptem, de ha ő kezd, szívinfarktust kapok! A stadion közelébe nem engedném, a jelenlegi formáját nézve...
25/27 anonim válasza:
Jól mondod Feri.Mainzban nagyon jól elvolt(szerintem akkor volt a legjobb formájában).Gondolom mindenki biztatta hogy milyen jó csatár aztán elment a Schalkéba.De minek?Ott volt a Huntelaar.Amikor ő beteg volt akkor pár meccsre beállt,de látszik rajta hogy nem oda való(azért nem oda való mert őt kiszolgálták és nem megjátszották).Azután meg a hoffenheimi padozás...Szóval jó lenne ha vissza menne a Mainzba vagy valami kissebb csapatba
26/27 anonim válasza:
ott az igazság, Szalai tényleg nagyon jó játékos és a Mainz-ban remek játékot mutatott, viszont azóta nem kap szinte semmi lehetőséget a játékra, nem tartja formában magát. Neki tényleg az lenne a legjobb ha kisebb csapatokban játszana, mert ott játéklehetőséget kap és a Bundesliga 2 is tökéletes volna, mert elég erős bajnokság az is.
27/27 anonim válasza:
Hogy mit várok? Ja, hogy lesz ilyen?
Totál hidegen hagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!