Miért vannak még ma is feministák?
Már elértek mindent, egyenjogúak a férfiakkal, járhatnak szavazni,ugyanúgy fizetnek adót mint férfiak, akár kukások is lehetnek vagy akármilyen túlképzett tudósok is. Manapság miért "harcolnak"?
Illetve mi az a "femináci"?
Ez a kérdés csak egy újabb provokáció. Uh... Kicsit unalmas már.
Nem kell szeretni kérdező a femenistákat, de tanulj meg mellettük élni. Az a lényege amúgy is, hogy semmi jogod elnyomni őket. És értelmetlen a kötekedés is. Soha nem lesz mindenkinek ugyanaz a véleménye.
A nemek közötti egyenlőség meg rohadtul nem valósult meg. Mindegyiknek megvannak a maga hátrányai még sajnos.
"A feministák nem nők akarnak lenni, hanem le akarják győzni a férfiakat, férfiaknál is férfiasabbak akarnak lenni, és paradox módon épp ők igyekszenek igazolni a nőellenes szólamokat."
Miért akarnék nő lenni? A környezetem is azt szajkózza, hogy férfi vagyok. Lehet a péniszem alapján gondolják, nem tudom.
"Miért vannak még ma is feministák?"
Hogy megkeserítsék a normális emberek életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!