Miért vannak még ma is feministák?
Már elértek mindent, egyenjogúak a férfiakkal, járhatnak szavazni,ugyanúgy fizetnek adót mint férfiak, akár kukások is lehetnek vagy akármilyen túlképzett tudósok is. Manapság miért "harcolnak"?
Illetve mi az a "femináci"?
"Ez a probléma manapság, nem a szavazati jog."
Irigylem a problémáidat.
Egyébként nincsen egyenjogúság.
A férfiaknak kevesebb joga van.
Ugyanis a nők előbb mehetnek nyugdíjba.
A nők nem hadkötelesek, csak a férfiak.
Ergo: férfi, mehetsz harcolni és megdögleni a frontra, amíg a nő otthon üldögél és búsong, hogy utána fütyülnek az utcán.
Levágják a fejed a terroristák versus utánad fütyülnek az utcán.
Lehet választani, kinek vannak nagyobb gondjai.
"A nők havonta véreznek annyit, mint egy levágott fej",
14-es, te magadtól vagy ennyire hülye, vagy segítenek?
Ha szerinted a menstruálás súlyosabb, mint a halál, akkor valószínűleg te agyad nélkül születtél.
Egyébként lehet cserélni.
Én fejbelőlek téged, cserébe én menstruálok.
Rendben?
Mikor jössz a fejlövésre?
Szeretettel várlak.
Koporsót hozzál.
Azért, hogy legyen kiken röhögni.
Itt is vannak ilyenek. :)
"Irigylem a problémáidat."
A nők után való fütyülgetésből lesz a nemi erőszak. Engem még nem erőszakoltak meg, de szerintem ez igenis probléma. És az is probléma, mikor 12-13 éves kislányok után fütyülgetnek. De neked ez sem probléma, mi?
"A nők után való fütyülgetésből lesz a nemi erőszak."
Neked elmentek otthonról.
Ha zavar, akkor ne járj cigánytelepre.
Látod GI Jane-t is kinevették,mikor egyenjogú akart lenni.
Amúgy szerintem is férfinek sokkal nehezebb lenni,minden téren.
Viszont nekem sokkal szimpatikusabbak a feminista nők,mint pl a jobbikos képviselők feleségei,akik szerint a nőnek a férjük az uruk,parancsolójuk,és a legnagyobb erényük,hogy gyereket szülhetnek és háztartáso robotok lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!