Mi a véleményed 29%-os válaszolóról?
Tudom több ilyen is van, de ez mindenhova odairkál, jobbik ellenes hazugságokkal tömi az emberek fejét. Egyszerűen szánalmas. Egyik kérdésben állít valami alaptalan hülyeséget, majd nekünk kell megcáfolni, nem neki bizonyítani. Itt járunk?
Párttól függetlenül kérdezek mindenkit, hogy szerintetek mitől retteg ez a válaszoló? Egyértelműen látszik hogy fél.
"Volt egy sorozat, amiben párhuzamos univerzumokban utaztak, asszem Sliders volt a neve. Max ott lenne igaza egy jobbikosnak."
ki kéne venni a fejed a seggedből
és majd rájössz
"ki kéne venni a fejed a seggedből
és majd rájössz"
Mire? Hogy mennyire szép és jó a Jobbik Droidországért Buzgalom? Na arra várhatsz, még épelméjű vagyok.
Nehéz életű liberális
de több embernek is lehet 29 % a :D :D
" ironikus és groteszk voltam, mintáztam a jobbik mentalitást."
saját értelmi színvonaladat bizonyítod
Szerintem ilyen kis minden lében kanál idegesítő kis emberke. Az a fajta, aki azt is megmagyarázza, hogy 'hanyadikán van elseje.'
Amolyan muslinca típus.
"Mire? Hogy mennyire szép és jó a Jobbik Droidországért Buzgalom? Na arra várhatsz, még épelméjű vagyok.
"
arra b+ HOGY A ZSDESZ MEG A MASZOP EGY NAGY KORRUPT SZEMÉTLÁDA PÁRT
és a Jobbik neked is jót akar
de ilyen begyöpösödött iq harcos értelmiségi képtelen nem fogja fel
nem fogja fel hogy naponta derülnek ki a fideszről és az mszpről a piszkod ügyek
DE ÚGY LÁTSZIK ENNYI ADATOT KÉPTELEN VAGY FELDOLGOZNI
inkább zombulsz tovább
kíváncsi vagyok mikor megy le 0 százalékra :)))))))))
hát ér ennyit egy bögre vagy egy bicikli, hogy mindenki körberöhögi ezen az oldalon?
" "Mire? Hogy mennyire szép és jó a Jobbik Droidországért Buzgalom? Na arra várhatsz, még épelméjű vagyok.
" 2
arra hogy egyik 4 évben a fidesz a másik 4 évben az mszp vág pofán
arra kéne végre egyszer rájönni
azt hiszed fontos vagy nekik????
azt hiszed egy picit is érdekli őket hogy élsz vagy halsz???
csak szavazzál ennyire vagy nekik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!